fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSES LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN

Del bolig

Det er en dejlig lys ejerlejlighed, som vi lige nu har fornøjelsen af at kunne udbyde i Randers NV. Med to værelser og vestvendt altan dyppet i en pæn mikstur af moderne og klassiske detaljer, er lejligheden perfekt for singlen eller parret i alle aldre. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.
 
Omringet af pænt klippet græsplæner og nydeligt trimmet hække ligger en række etageejendomme og soler sine gule mursten. Det er her, i rækken længst fra vejen, at du på Skelvangsvej 149 lige nu har muligheden for at overtage en pæn toværelses lejlighed.
 
Hoveddøren slår op til en entre og fordelingsgang, hvor overtøjet kan pakkes væk bag de varme trælåger, der sammen med dørene i samme træ flot bryder med det gennemgående hvide look. Herfra har du adgang til alle lejlighedens rum, der tæller et køkken, et badeværelse, et regulært værelse med skabsplads samt en stue.
 
Det pæne flisebadeværelse er komplet med badekar og moderne, væghængt vaskeskab, mens det lyse køkken er udformet med godt med skabsplads og integrerede hårde hvidevarer pakket ind i monokromatiske farver - og så er her endda plads til vaskemaskine.
 
Det er en skøn tilværelse, der venter her på Skelvangsvej 149, for foruden de godt indrettede og lyse rum, får du med i købet en dejlig altan i forlængelse af stuen. Den vestvendte placering gør uderummet ideelt, når sommeraftenerne skal nydes med kig til stjernehimlen, og grundet altanens størrelse, er her plads til både et lille bord og et par stole, blomsterkrukker og stemningsskabende lanterner.
 
Når fornødenhederne skal klares og weekenderne fyldes med gode oplevelser, skal du bare bevæge dig rundt i Randers, for her byder byen på biograf, museer, caféer og butikker blot 4,5 kilometer væk, mens du kan glæde dig over seks minutter på cykel til indkøb i Netto og Føtex. Kunne du tænke dig en pause fra byens summen, kan du med fordel lade dig lokke sydpå, for midt igennem byen løber Gudenåen, hvor stisystemer og udkigspunkter byder på gode timer tilbragt i naturskønne omgivelser.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Skelvangsvej 149, 3. tv., 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus