fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE FRITIDSHUS MED UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

Del bolig

Duften af de nye materialer vil stadig hænge i luften, når I tager med på en fremvisning til Pengeurtvej 15 – her står et moderne fritidshus fra 2022 og troner på grunden. Indretningen og facaden vil da også afsløre husets lave alder, da kvaliteten og æstetikken er i top, og de gode materialevalg er sat i fokus.
 
I træder indenfor i jeres kommende frirum, og gennemgående er det naturlige lysindfald og den imponerende loftshøjde. Entréen er indrettet med vaske-/tørrefaciliteter, og dertil fås tre værelser på stribe. Huset kan desuden prale med to badeværelser, hvoraf hjemmets fjerde soveværelse har direkte adgang til det ene badeværelse og til terrassen. Film- og spilleaftener eller dybe snakke kan foregå i den skønne stue, der er beklædt med vinduespartier fra siderne og fra oven, og i åben forbindelse med stuen ligger det strømlinede køkken med alt i hårde hvidevarer og direkte udgang til den sydvendte terrasse.
 
Fritidshuset har plantet sig på en 1.413 kvm stor grund, og på husets syd- og østlige side vil der være terrassemiljøer med fuld smæk på solen hele dagen lang. Resten af grunden består af en stor, jævn plæne med plads til alverdens havespil, og dermed er I også sikret vedligeholdelsesnemme udearealer, så I kan bruge tiden på alt andet end havearbejde.
 
GPS’en skal indstilles til Bakkebølle Fredskov, og fra hjemmet er der en fredelig udsigt over de åbne marker. Bakkebølle Strand bliver jeres tilflugtssted på de varme sommerdage, og herfra kan I springe hovedkulds i Storstrøm. Der er fem kilometer til Rema 1000 i Stensved, og der er otte kilometer til Vordingborg med et pulserende byliv, hvor I kan udforske de forskellige butikker og handlemuligheder eller forkæle jeres maver med syndige smagsoplevelser.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Pengeurtvej 15, 4760 Vordingborg
Pris:
1.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
108
Grund:
1413
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2022
Ejerudgift pr. md.
1.351 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus