fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SMUK EJENDOM MED 2,3 HA JORD OG UDSIGT TIL SØ

Del bolig

Det er en helt fantastisk flot og idyllisk ejendom, I lige nu har muligheden for at overtage nøglerne til. Her skal livet leves i en bolig, der forener klassisk charme og moderne komfort på ubesværet vis; og så er her lyst og luftigt med plads til hele familien.
 
Fra den lange, grønne allé ankommer I til gårdspladsen, hvor springvandet, hovedhuset og de tilhørende bygninger placerer sig. Ejendommen ligger omgivet af smuk natur med en fritliggende lade- og garagebygning, egen beachvolleybane og en havepavillon med udsigt til Fårup Sø.
 
Der er fremragende solforhold på ejendommen dagen lang: Morgensolen starter på husets højre side, alt imens de sidste solstråler vil kunne nydes på husets vestlige side. Endnu bedre bliver det med den store grund på 2,3 ha., hvor der er mulighed for jagt eller hestehold.
 
Fra første skridt indenfor kan I fornemme den hverdagsluksus, der går igen i hele huset: højt til loftet overalt, blotlagte bjælker, flotte gulve og kvalitetssikre materialevalg. Der er virkelig tænkt over detaljerne, og der er skabt en rød tråd gennem hele huset.
 
Fra den imponerende hall i hjertet af huset har I adgang til resten af husets kvm, hvor fire værelser, tre badeværelser og et toilet, et bryggers, en spisestue, et køkken-alrum og to stuer en suite gør plads til både store og små. Særligt badeværelset i stueplan med spa og dobbelt brus gør indtryk, og fra førstesalen er der kig ned til spisestuen, hall’en og den ene opholdsstue - det er med andre ord en virkelig flot bolig med luksuriøse fornemmelser, som I flytter ind i.
 
I kan sidde i de hjemlige rammer og nyde udsigten over Fårup Sø, den naturskønne dal, og det rige dyreliv der af og til gæster jeres matrikel.
 
Ca. 100 meter fra ejendommen er der en natursti, der går hele vejen rundt om Fårup Sø - en perfekt kulisse til diverse gå- og løbeture, men der er også mulighed for at lufte mountainbiken.
 
Der er fire kilometer til Bredsten med alt fra skole og pasningsordning til indkøb, og der er fem kilometer til den historiske by, Jelling, med bl.a. Jelling Monumenterne (UNESCO Verdensarv), Vikinge Museet og Jelling Station med togforbindelser mod Vejle, Struer og Københavns Lufthavn. Der er 20 minutters kørsel til Vejle, og Billund, hvoraf sidstnævnte står på mål for weekendens festligheder med en tur i Lalandia eller Legoland.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning af denne unikke bolig.
Ollerupvej 10, 7182 Bredsten
Pris:
6.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
382
Grund:
23078
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1849/2006
Ejerudgift pr. md.
3.090 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus