fbpx
Plantegning Zoom

VELKOMPONERET TOVÆRELSES LEJLIGHED I ORDRUP

Del bolig

Det er en ganske flot og indflytningsklar toværelses lejlighed, vi nu udbyder til salg her på Hyldegårds Tværvej 15A. Boligen lokker med et lyst og indbydende indre samt en hyggelig gårdhave, og så trækker den centrale beliggenhed i Ordrup nær skov, vand og station bestemt heller ikke ned.
Indendøre venter 50 kvadratmeter, der er så veldisponerede, at de føles som flere. Et moderne og lyst køkken sætter scenen for madlavningen, hvor du kan glæde dig over alt i hårde hvidevarer. Herfra er der delvist åbent ind til opholdsstuen, der lægger op til, at du indretter dig med både spiseområde og sofaarrangement. Som prikken over i’et kommer brændeovnen, der skaber en hyggelig atmosfære med sin varme og knitren. Det helstøbte hjem fuldendes af et brusebadeværelse og et rummeligt værelse, der er indrettet med et indbygget skab.
Den flotte, hvidpudsede ejendom blev opført i 1906 og står med et klassisk arkitektonisk udtryk for byggeperioden. Der er med andre ord pæne og flotte rammer, og selve lejligheden er da også moderniseret i top og er indflytningsklar. Derudover præsenteres du for en stor og hyggelig gårdhave, hvor du kan benytte dig af havemøbler og hyggekroge, der i kombination med den grønne beplantning giver dig et herligt fristed i dagligdagen.
En så sublim beliggenhed, som den der venter her, fortjener virkelig at blive oplevet med egne øjne. Lejligheden er nemlig beliggende ganske centralt i Ordrup, og drømmer du om byliv, men vil du ikke gå på kompromis med grønne områder, er denne adresse lige sagen for dig. Du får gå- og cykelafstand til både Charlottenlund Skov og Skovshoved Havn og -Badebro, og der er ikke mere end 400 meter til Ordrup Station, hvorfra S-toget kører dig til København på blot 20 minutter. Bevæg dig endda blot få meter fra hoveddøren, før du finder Ordrupvej, der byder sig til med populære caféer og restauranter såvel som supermarkeder.
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Hyldegårds Tværvej 15A, 1. th., 2920 Charlottenlund
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1906
Ejerudgift pr. md.
3.147 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus