fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG YDERST VELHOLDT TOVÆRELSES MED VIGERSLEVPARKEN SOM NABO

Del bolig

Der er godt bolignyt til såvel singlen som parret eller de unge studerende - ja, alle jer, der leder efter en toværelses lejlighed med en bynær adresse. Nu har vi nemlig fornøjelsen af at udbyde en lys og yderst velholdt lejlighed på 49 veludnyttede m2, der tilmed byder på en delevenlig planløsning, så I kan også være to studerende venner, der her kan få fælles adresse.
 
I finder jeres nye hjem lige over gaden fra Vigerslevparken, så I bliver naboer til et grønt åndehul, hvor I oplagt kan lufte løbeskoene; her kan I lade den grønne kile lede jer hele vejen mod Damhussøen, eller I kan bevæge jer den korte vej mod Valbyparken, der på varme dage står til rådighed med egen badestrand. I det daglige har I desuden gåafstand til indkøb, ligesom I kan lade jer friste af takeaway på Vigerslevvej - og skal I videre ind mod resten af byen, kan I enten hoppe på cyklen eller gå til S-toget. I kan også se frem til at kunne hoppe på den nye metrolinje som åbner i juni 2024, som tager jer direkte til Hovedbanegården og resten af København.
 
Lejligheden ligger med fin afstand til gadeplan i en ejendom fra 1940. Her skal I op og se nærmere på et hjem, der bærer tydeligt præg af både løbende vedligehold og moderniseringer; se bare det flotte badeværelse med stilrent design og væghængt toilet. Derudover får I også et nydeligt og rummeligt køkken, der byder på god skabs- og bordplads samt alt i hårde hvidevarer; herunder opvaske- og vaskemaskine.
 
De resterende kvadratmeter fordeler sig på stue og soveværelse. Stuen fyldes af et skønt lysindfald, for vinduerne og den franske altan vender perfekt mod sydvest, mens soveværelset orienterer sig mod morgensolen og de rolige omgivelser omkring fællesarealet. Hernede får I et herligt uderum til sommerdagene, idet fællesarealet er hyggeligt indrettet med åbne plæner, grønne buske, høje træer, borde-bænke-sæt, grill og fine havepavilloner.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vigerslevvej 285A, 1. th., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
49
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus