fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT ISTANDSAT RÆKKEHUS MED TERRASSEHAVE OG TILBAGETRUKKET BELIGGENHED

Del bolig

Velistandsat og indflytningsklart rækkehus med en god placering i bebyggelsen, tilbagetrukket fra veje og med haven beliggende direkte ud til grønne arealer. 
 
I overtager nøglerne til et yderst velholdt og moderniseret rækkehus med byggeåret 1980. Huset ligger i den hyggelige kulisse af en bebyggelse med lukkede veje, grønne fællesarealer og legepladser til de mindste - og så er der gode parkeringsmuligheder få skridt fra jeres matrikel. Her ligger jeres hus i første parket til et stort, grønt fællesareal, hvor bebyggelsens børn kan løbe frit omkring.
 
Det allerførste, der byder jer velkommen, er jeres helt private og dejlige uderum. En havelåge åbner op til en aflukket gårdhave med aftensol og perfekte betingelser for sommerdagene. Gårdhaven er nem at holde, så der bliver god tid til at slappe af, og I kan nemt indrette et hyggeligt uderum med bløde møbler og blomster i krukkerne. I får desuden et skur til alt det praktiske.
 
Herefter går turen indenfor. I starter i stueplan, hvor en entré tager imod jer, og derudover er etagen dedikeret til et åbent opholdsrum, der forener stuen og køkken-alrummet. Turen går videre op til en førstesal med to værelser og et pænt badeværelse med vaskesøjle, og til slut sætter andensalens 3. soveværelse prikken over íet.
 
Vejen til jeres næste boligkapitel er banet af blandt andet det nærliggende S-tog og den kommende letbane. I flytter altså ind på en attraktiv adresse, der gør det utrolig nemt at pendle til jobbet i eksempelvis det indre København - og huset, som I nu skal se nærmere på, kan da også være et oplagt køb for singlen eller det unge par eller den lille familie, der drømmer om at blive husejere.
 
Alt det tilsættes den gode adresse med nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver, for det er ikke kun S-toget, der findes i gåafstand, det samme gør skole, daginstitution, indkøb, svømmehal, Ishøj Bycenter og den skønne natur ved Strandparken.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vejledalen 366, 2635 Ishøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
81
Grund:
66
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1980/2003
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus