fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYST OG SKØNT FRITIDSHUS MED UDSIGT OVER VANDET

Del bolig

En udsigtsperle i et smukt og fredet landskab. Og lige så nydeligt er det træbeklædte fritidshus, som skaber rammen for jeres fremtidige ferier og forlængede weekender, og når i ankommer til Bopladsen 8, vil feriestemningen straks indfinde sig.
 
De mange vinduespartier brinker omgivelserne ind og sikrer et rart indre, der er gennemgående for samtlige 112 kvadratmeter, og med denne planløsning er der plads til både børnefamilien, parret i alle aldre eller ferievennerne. Huset har flere ind- og udgange, så I kan selv vælge, hvordan jeres fortælling skal starte. Alt i alt kan I indrette jer på tre regulære soveværelser, hvor det store værelse er beklædt med vinduespartier, har eget walk-in og hems. Et andet er indrettet med en hyggelig alkove og en køjeseng. Det flisebeklædte badeværelse er med toilet og separat bruseniche, og det flotte køkken er et af hjemmets bedste rum med blottede bjælker, gode, nye hårde hvidevarer og dobbelte døre, der åbner direkte ud til den overdækkede terrasse, der kan fungere som alrum i de lune måneder. De resterende kvadratmeter findes i det store og åbne stuemiljø, hvor brændeovnen sørger for varme og hygge, alt imens I atter kan slå dørene op for den solvarme terrasse.
 
Den 2.315 kvadratmeter store grund føles meget ugeneret grundet de høje træer, der står plantet rundt om huset sammen med de åbne vidder. Der er utrolig mange ting, man kan lave, når I får så mange kvadratmeter at brede jer på, og så er I utrolig heldige, at grunden ligger højt i terrænet; dermed er I sikret en fortryllende udsigt over Issefjorden, Orø og Odsherred. Der kan nydes utallige, spektakulære, glimtende solnedgange over ø og vand.
 
I haven er der adskillige kroge, hjørner og terrasser der giver morgensol, middagssol eller aftensol. Andre gange giver de skygge, læ eller frisk luft. Desuden et lille drivhus med kig til jeres egen frugtlund med æbler, pærer, blommer, figen og kirsebær. I haven er der givet plads til biodiversiteten og her kan være så stille at det hele summer af liv.
 
Cirka 30 kilometer fra Roskilde ligger dette hyggelige og fredelige sommerhusområde, i det naturskønne Hornsherred, med masser af kulturspor, cykelruter og vandrespor i det fredede landskab. I Nabolandsbyen Venslev (i finalen om årets landsby 2024), ligger den nærmeste købmand/café, hvor der sælges lokale produkter som cider, kaffe, træskæreri, hækleri mm. Der er 6,5 kilometer til Hammer Bakke Havn med bådelaug, og hernede kan I tage færgen til Orø, hvis I trænger til luftforandring og oplevelser. 5 km væk, i Dalby Huse er den skønneste, børnevenlige badestrand og nede for enden af vejen er der adgang til grundejerforeningens kajakplads.
 
Hvid du ønsker et bedre kig på boligen kan du se sælgers egne billeder via linket her: https://www.flickr.com/photos/bopladsen
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bopladsen 8, 4050 Skibby
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
112
Grund:
2315
Værelser:
6
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966/2010
Ejerudgift pr. md.
2.806 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus