fbpx
Plantegning Zoom

SKØN ETPLANSVILLA MED HAVUDSIGT UDEN BOPÆLSPLIGT

Del bolig

Livet går til Djursland. Livet går til dansende marker. Livet går til den skønneste kvalitetsvilla på Brokhøjvej 11A, for netop dér står jeres fremtidige base. Det er en etplansvilla et stenkast fra Kattegat og Boeslum Strand.

Huset er vandskuret, med sort betontagsten og et solcelleanlæg på sydsiden af taget. Rigtig nok står der 1987 som opførelsesår, hvis man slår villaen op på BBR, men den har fulgt med tiden, og I kan flytte ind i et hjem, der er lige til at gå til. Boligen frister jer med 137 kvm, og lyset er en central spiller hele vejen rundt. Der er ovenlys i køkken og i stue, og særligt opholdsstuen kan bryste sig med store vinduespartier, som samtidig lokker med udsigt over hav og Djurslands bølgende landskab.

Foruden entré og bryggers byder huset på tre værelser, to badeværelser, et køkken og to stuer. Vi kan også kalde den ene stue for et alrum, for det fungerer som det samlende rum, og her vil I mødes til middag og familiesamling. Bemærk de flotte gulve, det gavmilde antal spots foroven, og lad jer drage af farverne på himlen - loftet til kip i opholdsstuen og den sirlige svenske kakkelovn sætter sådan en charmerende prik over i’et.

Hele matriklen er 1.156 kvm stor, og I kan bare forestille jer alle de muligheder, der er for at få jord under neglene, aktivitet og høj puls på græsset eller simpelthen bare udpræget afslapning til hjernen. Står I og lytter helt koncentreret, så overdøver kun fuglene stilheden - Brokhøjvej 11A ligger nemlig som en koteletgrund; utroligt afskærmet fra nogen som helst trafik og med marker til tre sider.

I kommer til at høre hjemme i udkanten af Boeslum. Det er en hyggelig landsby kun en kort cykeltur fra velbesøgte Boeslum Strand og det fine, klare vand. Der er ikke langt til den storslåede natur i Mols Bjerge, og så er der masser af by- og hverdagsliv i Ebeltoft; godt fem minutters kørsel i den anden retning.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Brokhøjvej 11A, 8400 Ebeltoft
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
1156
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
1.727 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus