fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

MURSTENSVILLA I HYGGELIGE LANDSBYOMGIVELSER
 
I smørhullet mellem Næstved og Slagelse ligger en spændende mulighed og gemmer sig blandt gamle trækroner og fredelig landsbycharme. Adressen hedder Bendslevvej 49, og dér står et murstenshus - tomt og fuld af muligheder.
 
I skal godt fire kilometer sydvest for Fuglebjerg. Dér finder I alt til hverdagen, herunder diverse indkøbsmuligheder, pizzeria og enkelte butikker, og det er også her, at ungerne kan gå i skole og gå til fodbold med vennerne. Derudover er I kun en kort tur fra Tystrup-Bavelse, som lokker ud i godt vejr til sø og til ældgammel skov i et imponerende istidslandskab. Ja, og naturen kan I lige så let udskifte med byliv, shopping og kultur, for både Næstved og Slagelse ligger kun en 20 minutters køretur fra jeres nye base, der ligger så charmerende midt imellem gamle huse og gamle træer.
 
Tilbage til Bendslevvej 49. Ejendommen ligger fint tilbagetrukket på den over 1.000 kvadratmeter store grund. Huset har stået her siden år 1900, og derudover er der også muret et 40 kvadratmeter stort udhus/garage op med plads til værksted plus en carport til bilen.
 
Indkørslen er stor, og haven er ganske ligetil med masser af græs samt en solvarm fliseterrasse, der placerer sig lige op ad husets indre opholdsrum.
 
Og så skal vi ind i huset. Det råder over 163 boligkvadratmeter, og der er så mange spændende muligheder. Som planløsningen er nu, finder I fire værelser, hvoraf det ene kommer med walk-in, et stort badeværelse og køkken, alrum og stue i én herlig åben forbindelse.
 
Der er rig mulighed for, at I kan modernisere og sætte jeres eget personlige præg på jeres næste hjem - alt fungerer imidlertid, som det skal, og bl.a. køkkenet kommer med alt i hårde hvidevarer, ovne i arbejdshøjde og rigelig plads til flere kokke om tilberedelserne.
 
Kan I forestille jer samtalerne flyde frit i det lyse, åbne rum? Og kan I forestille jer at åbne terrassedøren ud til grillmiddage på terrassen?
 
Der er meget at glæde sig til på Bendslevvej 49.Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bendslevvej 49, 4250 Fuglebjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
163
Grund:
1066
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900/1977
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus