fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS MED SYDVENDT HAVE

Del bolig

Små tre kilometer nordvest for Aarhus ligger et rækkehus og venter på netop jer. Her får I hjemme i et gedigent rækkehus fra 1985, hvor de 76 veldisponerede kvadratmeter viser sig lyse, praktiske og moderne. Hjemmet henvender sig til et bredt køberklientel, da det kan være et godt og nemt begynderhus for jer, der ønsker hus og have, eller måske kan parret med eller uden barn se sig selv flytte til Paludan-Müllers Vej 169.
 
Et rummeligt indgangsparti med fliser åbner boligen op på praktisk vis, og på højre hånd venter det store badeværelse med toilet og separat brus. Videre indenfor vil et lyst køkken-alrum byde sig til, og køkkenet er opført med flotte fyldningslåger og gode hårde hvidevarer, mens der er fin plads til at etablere et spisebord, hvor venner og familie kan mødes på tværs. Oppe på førstesalen kan I se frem til et soveværelse og et stuemiljø, og skulle I mangle ekstra soveplads, er der fra stuen adgang til en hems med loft til kip og tagvinduer.
 
I forbindelse med hoveddøren er der en mindre fliseterrasse og adgang til redskabsskuret, og fra køkken-alrummet er der udgang til den sydvendte havegrund bestående af en delvist overdækket terrasse med fin plads til havemøbler og grill. Havelågen åbner direkte ud til fællesarealet, der består af grønne arealer, flere bord-/bænkesæt, bålsted og boldbane. Derudover er det værd at nævne, at der er gode parkeringsforhold for bilejerne.
 
Naturen er ikke langt væk fra hjemmet, for I kan gå til Vestereng og Bredstrup Skov på få minutter. Der er heller ikke langt til gode indkøbsmuligheder, og der kører gode busforbindelser langs Paludan-Müllers Vej og Hasle Ringvej. Lidt nord for adressen ligger Aarhus Universitetshospital, og den korte afstand ind til Aarhus sikrer, at byliv, shopping og kultur altid kan nås på bare få minutter.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Paludan-Müllers Vej 169, 8200 Aarhus N
Pris:
2.449.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
2
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
2.981 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus