fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MODERNISERET 70’ER-VILLA PÅ 176 ETAGEMETER KUN 20 MIN. I BIL FRA RÅDHUSPLADSEN

Del bolig

Lad boligjagten tage jer til Klosterhedevej 18, hvis I drømmer om hus og have med nem adgang til storbylivet, for her kan I overtage en flot moderniseret 70’er-villa og en solrig have kun 20 minutter i bil fra Rådhuspladsen i København.
 
I får hjemme i rammerne af en hyggelig villavej, der ligger som en del af et større lukket vænge, hvor I bor med kort vej til hverdagens gøremål. Der er 300 meter til nærmeste supermarked, så det er intet problem, når I mangler mælk til kaffen, og derudover finder I skole, daginstitution og sportsfaciliteter i en radius af 1,3 kilometer. Med en adresse på denne del af Amager har I heller ikke langt til hverken Fælleden, Øresund eller Kongelunden, så der er masser af natur i nærområdet.
 
I ankommer til adressen og bydes velkommen af en klassisk rødstensvilla, der oprindeligt blev opført i 1978, men som er tydeligt opdateret. En stor, flisebelagt indkørsel står klar til bilerne, og et cafésæt side om side med hoveddøren kan danne ramme om morgenkaffen. Senere kan I rykke om i baghaven, som vender helt perfekt mod eftermiddags- og aftensolen, der finder vej til den store, ugenerede træterrasse. Derudover er haven indrettet med bl.a. en græsplæne og et drivhus, og på matriklen findes også en garage, der kan give plads til eksempelvis opbevaring eller værksted. 
 
Indendørs venter to etager: en velindrettet stueetage og en fuld kælder. Sidstnævnte har egen indgang samt eget køkken og bad, så etagen rummer et væld af muligheder; måske teenageren skal have sin helt egen base? I får desuden tre disponible rum, der er gode, regulære og nemme at indrette, så slip fantasien løs. 
 
Ovenpå står boligen klar med et dejligt lysindfald og en moderne indretning. En veldisponeret planløsning giver jer nul spildplads, for kvadratmeterne er perfekt fordelt på et stort, lækkert badeværelse, to værelser og et åbent leverum, hvor stuen og køkken-alrummet smelter sammen. Køkkenet er indrettet med en stor køkkenø, hvor I kan mødes over madlavningen, og hele rummet fuldendes af brede vinduer med fri udsigt til alt det grønne i haven. 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Klosterhedevej 18, 2770 Kastrup
Pris:
4.398.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
88
Grund:
702
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
3.866 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus