fbpx

Åbent Hus

14:00-15:30 søndag 27 oktober
Plantegning Zoom

Åbent Hus

14:00-15:30 søndag 27 oktober

MODERNE 2V’ER MED EGEN TERRASSE I ØKOLOGISK BOFÆLLESSKAB

Del bolig

Du bydes hjerteligt velkommen til Lejre, hvor du lige nu har muligheden for at gøre en enestående forskel for dig selv, dit lokalmiljø og klimaet. Her bliver du nemlig en del af et aktivt, økologisk bofællesskab, hvor de 46 huse er opført med fokus på bæredygtighed. Lyder det interessant? Så læs med her.
Omgivet af levende marker, derude, hvor den blå himmelbue rører horisonten, blev der i 2019 etableret to visionære bofællesskaber - Skråningen I og Skråningen II. Det er klima, bæredygtighed, fællesskab og det simple liv, der er fokus her, og det afspejles i omgivelserne: Alt det grønne kryber helt op til hoveddøren, og når du bevæger dig rundt i bebyggelsen, er det mellem Svanemærkede boliger opført i certificeret træ.
Fællesskabet er sprællevende her i bebyggelsen, der bl.a. byder på et godt fælleshus. Her har vi fællesspisning i hverdagene, ligesom du kan slå dig ned i TV-loungen, slå dig løs i musikrummet, slappe af i den indendørs pool og meget mere. Når du skal tage turen på 1,5 km til nærmeste supermarked, kan du benytte tilknyttet ladestandere, og i samme omfang kan du blive sat af på stationen og hoppe på toget - der er 45 min. herfra til Østerport i den ene retning og 25 min. til Holbæk i den anden.
I bofællesskabet afholdes jævnligt fester, fredagsbarer, koncerter og diverse andre ad-hoc sociale arrangementer, som skaber et levende fællesskab for børn og voksne. Her bor både børnefamilier, par og enlige og beboerne er i alderen 0-80+, så der er plads til forskellighed og samvær på tværs. Beboere forventes at bidrage til madordning og driftsopgaver, der får det levende fællesskab til at fungere.
Dine 61 kvm tager sit udgangspunkt i entréen, og herfra har du adgang til brusebadeværelset, køkken-alrummet og soveværelset. Den flotte kombination af moderne design og organiske materialer kommer også til sin ret inden døre, hvor bl.a. det hvide, strømlinede køkken toppes med en lækker træbordplade. Gulve i samme gyldne kulør breder sig ud på de øvrige arealer, og det hele ser så fint ud, når lyset strømmer ind gennem de store vinduespartier.
Den gode loftshøjde bidrager desuden med en skøn rumfornemmelse, mens rummenes møblérbare størrelser giver gode muligheder for at indrette dig lige præcis efter dine behov. Prikken over i’et er din egen, private terrasse, som du har direkte udgang til fra køkken-alrummet. Nyd dagens sidste kop kaffe i aftensolens skær til lyden af fuglesang, børnelatter og vindens hvisken.
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Tvethøjvej 41, 4320 Lejre
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
2.246 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus