fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FANTASTISK FAMILIEVILLA PÅ STOR, NATURSKØN GRUND MED UDSIGT

Del bolig

I skal glæde jer at se huset på Ulstrupvej 20. Det er nemlig en ganske speciel bolig, vi kan præsentere jer for med alt fra fantastisk udsigt og plads til græssende heste til en beliggenhed omgivet af landsbyidyl og natur. Velkommen hjem.
 
I kommer til at overtage intet mindre end to matrikler, der i alt udgør hele 2.681 m2. Om I vil udstykke den ene eller blot nyde godt af masser af plads, er op til jer. Måske I skal lade et par ponyer eller geder græsse, dyrke grøntsager eller have høns i hønsegården? Mulighederne er mange, men én ting er sikkert: Udsigten er én uden lige. Med en høj beliggenhed på en bakketop er der nemlig panoramaudsigt over det smukke landskab og de gule marker, og så er der ingen fare for vand i kælderen.
 
Selve huset står flot og klassisk med gulstensfacade og har stået her lige siden 1890. Foruden den fantastiske, store have, er der terrasse, skur, dobbeltgarage og et anneks - måske skal der være teenageafdeling, atelier eller noget helt tredje?
 
Indenfor fortsætter de charmerende rammer, og den landlige stemning sættes med fritlagte bjælker, landkøkken og brændeovn og går op i en højere enhed med hjemmets moderne løsninger og velholdte rammer. 209 etagemeter breder sig over tre etager med 8 m2 i kælderen og en værelsesafdelingen med fire gode værelser og plads til den helt store børneflok på øverste etage. Èt værelse har udgang til en altan, og så er der en stor repos. Hele familien vil derimod samles i stueplan, hvor et køkken, to stuer i forbindelse, et bryggers, to brusebadeværelser og to entréer har hjemme.
 
Den skønne beliggenhed bidrager kun til de hyggelige fornemmelser, I møder på adressen. Det rolige nabolag såvel som den nærliggende landsby Hylke byder på fællesarrangementer og et godt naboskab - måske I skal til fællesspisning eller på kanotur på Skanderborg Sø? Den aktive landsby huser desuden vuggestue, skole, købmand, rideskole og alskens forretninger, og så lokker nærområdet med naturskønne løbe- og cykelture. Er det derimod de større byer, der kalder, kan Aarhus og Horsens nås på hhv. 30 og 20 minutter i bil.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ustrupvej 20, 8660 Skanderborg
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
201
Grund:
2681
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1890/1975
Ejerudgift pr. md.
2.335 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus