fbpx
Plantegning Zoom

PÆNT DOBBELTHUS PÅ 106 KVM TÆT PÅ KOLDING MIDTBY

Del bolig

Kom indenfor på Bernhardpasset 2. Her udbyder vi lige nu et fint halvt dobbelthus, der fordeler sig på 106 veldisponerede kvadratmeter, og som derfor er skræddersyet til børnefamilien og parret i alle aldre. Fik vi nævnt, at ejendommen ligger på en rolig vej og er og er komplet nyrenoveret indvendig med blandt andet nyt køkken, bad, gulv, vinduer?
 
På den 509 kvadratmeter store grund ligger det pæne 70’er-hus, og parkerer I bilen i indkørslen og finder vejen om til baghaven, bliver I mødt af et fantastisk udemiljø. Her kan I tage plads på den solrige fliseterrasse, der er oplagt at indrette med loungemøbler, mens poderne kan lege på græsset - endnu en bonus er, at haven ikke kræver den store vedligeholdelse, så I kan have familielivet i centrum.
 
Nu til boligen; rundturen starter i det praktiske bryggers, hvor der er god plads til, at det daglige vasketøj kan klares, idet der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet står i et tidløst design og kommer med hvide overflader, og her er der god plads til at fordybe sig i gastronomiske kreationer, da der er rigeligt med bordplads. Og nu til hjemmets hjerte; den store stue bliver oplyst af et naturligt lysindfald, som både kommer fra ovenlysvinduet og det store vinduesparti, hvilket kun gør rummet endnu mere attraktivt. Den rummelige størrelse byder også på mange indretningsmuligheder, idet der både er plads til at indrette et hyggeligt sofa- og spisehjørne - det er i øvrigt også her, at udgangen til den dejlige udestue befinder sig. Slutteligt er der tre rummelige soveværelser, som er ideelle til børneværelser eller kontor, og et badeværelse med brus, toilet og udluftningsvindue. Alt i alt er alle kvadratmeterne udnyttet til fulde.
 
I kommer til at bosætte jer på en rolig vej, hvor der på den anden side af hækken er et busstoppested, der kan tage jer til Kolding Station på 15 minutter - ellers tager det cirka en køretur på otte minutter til Kolding Midtby, hvor I kan finde alt fra hyggelige spisesteder, butikker, vandreruten gennem byen til det grønne åndehul ved Slotssøen eller Kolding Hus.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bernhardpasset 2, 6000 Kolding
Pris:
2.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
106
Grund:
509
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
1.843 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus