fbpx
Plantegning Zoom

UDSIGTSLEJLIGHED MED VELDISPONERET PLANLØSNING OG TO ALTANER

Del bolig

Der er for alvor dømt wauw-faktor, for denne lejlighed sikrer jer en helt fortryllende udsigt over arkitektur i verdensklasse og Vejle Fjord, hvor bølgerne næsten altid er tæmmet. Man skulle tro, at udsigten var ejendommens helt store 'selling point', men vi tillader os at tillægge lejligheden den værdi. Inden døre kan I nemlig se frem til 112 kvadratmeter, hvor kvalitet, funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed.
 
Glæd jer til at træde indenfor i jeres fremtidige hjem, hvor solen vil strømme ind fra flere sider og vinkler. Hæng overtøjet i entréen og fortsæt nysgerrigt ind på det store badeværelse, der er indrettet med vaske-/tørrefaciliteter, separat bruseniche og toilet – her bliver pladsen aldrig trang. Lejligheden er desuden indrettet med to gode værelser med fin senge- og skabsplads, og de vågne timer kan spenderes i hjemmets hjerterum, der kombinerer køkken-alrummet og stuen i ét stort og åbent rum. Her kan I se frem til et stilrent køkken opført i hvide elementer med integrerede hårde hvidevarer, et lyst alrum med plads til spisebordet og en skøn opholdsstue, hvor afslapning bliver omdrejningspunktet.
 
Fra opholdsrummet er der udgang til to altan; den ene er vendt mod syd, og den anden fanger morgensolens spæde stråler fra øst. Fra begge altaner er der udsigt til vand og flotte både, og den maritime udsigt er som balsam for sjælen. Derudover er der gode parkeringspladser til ejendommen, og der er anlagt grønne områder mellem bygningerne, som giver jer et naturskønt åndehul til en ellers travl hverdag.
 
I flytter til Vejles vandkant, og det er uden tvivl en eftertragtet og attraktiv beliggenhed. Inden for en kort radius finder I lækre restauranter (endda én med Michelin-stjerne) og forskellige aktiviteter inden for vandsport. I kan gå til Vejles bymidte på et kvarter, hvor der både venter gode indkøbsmuligheder og butikker, en station og diverse oplevelser, hvad end man er til kunst, kultur eller andet underholdning.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Stævnen 26, 6. 2., 7100 Vejle
Pris:
4.145.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
112
Værelser:
3
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
3.818 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus