fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

297 KVM DOBBELTHUS PÅ 1.733 KVM GRUND MED STORT VÆRKSTED OG UDHUS

Del bolig

Stor og landligt beliggende længeejendom med god plads og muligheder for flere boliger, kombineret bolig og erhverv, eller ekstra rummelighed til pladskrævende fritidsinteresser. 1.733 kvm grundareal med en skøn og aflukket have med græsplæne, store fliseterrasser, og en gårdsplads med et solidt plantet lagertelt.
 
Bolig samt værksted, udhus og ladebygning, gør det nemt at finde plads til dig og din familie, eller at kunne finde muligheder for kombineret bolig og hjemmearbejde, eller evt. en registrering til 2-familiesbolig med lave driftsudgifter via de mange fine energiforbedringer, samt eget jordvarmeanlæg og septitank.
 
Ejendommen ligger i rolige og idylliske omgivelser, lige op ad Solrød Strand, og her kan I med få minutters kørsel handle de daglige fornødenheder, finde gymnasium, skoler, daginstitutioner og Solrød Strand Station, hvor både S-tog og lyntog bekvemt og hurtigt kan føre jer til København H. Yderligere er det værd at bemærke den korte vej ud til vandet, og den seks kilometer lange kyststrækning, der lokker med en dukkert i Køge Bugt?
 
Hjemme kan i følge vejen rundt om gårdspladsen om til baghaven, hvor I bliver modtaget af den store græsplæne, som ungerne kan indtage med timevis af leg, og en stor, sydvendt fliseterrasse, som flugter langs husmuren. Haven kræver ikke den store vedligeholdelse, hvilket er et plus for en travl børnefamilie.
 
I stueplanet er der et rummelig indgangspart, et rummeligt walk-in-closet, badeværelse, gæstetoilet og et stort køkken-alrum, og dejlig lys opholdsstue. Etagen afrundes elegant af med et praktiskbryggers, hvor tøjvask og ekstra opbevaring kan stå side om side. 1. salen har flere store værelser, og i anneksdelen finder I mange gode disponibelt rum, ekstra badeværelse og en rummeligt stue med egen køkkenafdeling, der kan være en oplagt børneafdeling eller rumme bolig til flere generationer. Ud over selve bolig og anneksdelen er der et større værksted og udhusareal, der kan yderligere inddrages eller udnyttes til mange forskellige formål.  
 
Forbedringer på ejendommen er bl.a. Støjhegn 2018, nye vinduer i hele huset 2018, filsning af huset 2018-20, luft til luft varmepumpe 2018-20, skodder på alle gavle af huset 2024, maling af alle gavle 2024, nye toiletter 2021-22, nyt jordvarmeanlæg 22-23, nyt energivenligt amerikaner køle/fryseskab 2022/23, ny opvaskemaskine 21/22, ny tørretumbler 19/20.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Tykmosevej 49, 4622 Havdrup
Pris:
4.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
1733
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
3.108 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus