fbpx
Plantegning Zoom

VELBEVARET 60'ER-CHARME I SILKEBORG

Del bolig

Her på Sagasvej 3 i skønne Silkeborg udbyder vi nu et hus, der på alle måder eksemplificerer den eftertragtede 60'er-stil, som de seneste år er blevet så populær. Varme nuancer, store vinduer, gode rum og fede detaljer. Ja, denne etplansvilla har det hele, og den kan nu blive jeres.

Det er velholdte rammer, der møder jer på adressen både inde og ude, så I kan flytte ind og starte hverdagen med det samme. Ejendommen præsenterer sig med en klassisk murstensfacade, en bred indkørsel, der fører op til den lukkede garage samt skøn, grøn beplantning fortil. Fortsætter I om bagved, venter der en ligeledes frodig baghave, hvor I kan opholde jer helt ugeneret, og hvor udelivet bestemt får gode vilkår. Den jævne plæne byder op til leg på bare fødder, mens et enormt hyggeligt terrassemiljø forbinder hus og have. Her har I både overdækkede arealer samt en terrasse orienteret mod sol fra vest.

Inde får de varme farver og charmerende træk virkelig lov til at fylde, og blottede murstensvægge, trælofter og sprælske detaljer løber som en rød tråd og gør dette hjem til noget særligt. Indretningen er dog helt efter bogen, så enhver børnefamilie vil kunne finde sig godt til rette. I får nemlig to værelsesafdelinger med tre indretningsvenlige værelser og et badeværelse omkring en fordelingsgang i husets ene ende samt et stort og lækkert master-bedroom med eget badeværelse i den anden. Hertil kommer selvfølgelig de store fællesrum, hvor to skønne stuer samt et veludstyret køkken i forbindelse med et bryggers bliver omdrejningspunktet for dagligdagen.

Kun 500 meter fra boligen finder man det skønneste udeareal, som passer perfekt til både store og små. Her er der rig mulighed for leg, boldspil, en dejlig gåtur, eller hyggelige grillaftener med venner og familie. Området byder på en fantastisk legeplads, hvor børnene kan boltre sig på gynger, klatrestativer og svævebanen. Bakkerne skaber en naturlig ramme om området, hvilket gør det til et ideelt sted at tilbringe en dejlig dag i naturen for hele familien.

Silkeborg er med god grund et meget attraktivt sted at bo, for her får I byliv og et udbud af både fornøden- og fornøjeligheder, mens natuskønne omgivelser også venter lige i nærheden. Fra adressen kan I f.eks. hurtigt gå til Silkeborg Langsø, hvor stier forgrener sig ud med dejlige gåture. Skole, dagtilbud, indkøb og fritidsaktiviteter finder I også alt sammen godt en kilometer væk, mens bussen, der kører ind til centrum på blot 10 minutter, går lige rundt om hjørnet.

VI glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Sagasvej 3, 8600 Silkeborg
Pris:
2.749.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
890
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963/1972
Ejerudgift pr. md.
3.082 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus