fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR OG FLOT VILLA MED KIG TIL VANDET

Del bolig

En stor og charmerende villa står nu til salg på en lille, blind villavej i Blåby på Thurø. Når I ankommer, er der udsigt til vandet, og vender I blikket mod Kukkevænget 42, står I og kigger lige på jeres næste boligkapitel, simpelthen.
 
På adressen står en halvandenplansvilla, der har været i kærlige hænder. Inde bag hoveddøren udfolder der sig nemlig 189 pæne, lyse, moderne og gennemført venlige kvadratmeter - her er plads til hele familien. I skal indrette jer på i alt fire værelser, hvoraf det ene kommer med walk-in, to badeværelser med sauna til det ene, bryggers, køkken, alrum og stue. Førstesalen er ført til kip med fritlagte hanebånd og en dertilhørende behagelig rumfølelse, og de luftige fornemmelser går igen i alle opholdsrummene; stuen ovenpå kommer med kig til vandet, og køkken-alrummet nyder godt af spotlys og naturligt lysindfald fra tre verdenshjørner.
 
Både terrasse- og altandøren lokker ud i godt vejr. Såvel altanen som terrassen bades i eftermiddags- og aftensol, og det er oplagt at medbringe kaffen eller at gøre klar til middag i det fri. Haven er i det hele taget virkelig skønt anlagt med flere hyggelige oaser - og I kan plukke løs af de røde æbler og saftige figner. Den sidste store bonus er den 48 kvadratmeter store garage, der giver plads til flere biler, til opbevaring og til hobby.
 
100 meter. Dét er afstanden til det grønne fællesareal, som munder ud i både- og badebroen og selvfølgelig vandet. I kan sætte jer til rette ved cafésættet eller på en bænk og følge solen dale ned i horisonten, og I kan nyde godt af friske morgen- og aftendyp - og så er der selvfølgelig muligheden for at have en båd liggende. Der er fem minutter på cykel til Thurø Skole, og I skal ikke meget længere væk, før I har bager, kro og indkøb. Små oaser og unikke naturoplevelser præger Thurø, og weekendturene kan gå mod såvel strande og rev som skov og endda nætter i shelter. Og tænk sig, Svendborgs hyggelige gader er kun ti minutters kørsel herfra.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kukkervænget 42, 5700 Svendborg
Pris:
4.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
189
Grund:
842
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
3.053 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus