fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE IDEEL ANPART FRA 1650 I LANDLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Vi skal en tur på landet, lidt uden for Esbjerg, i rigtig dejlige og skønne omgivelser. Adressen hedder Krogsgårdsvej 5, og her kan I nu flytte ind i charmerende og idylliske rammer i et hjem, der har stået her i over 300 år. Hvis familielivet skal ud på landet, skal I tage et kig på denne særlige sag. Byggeåret hedder 1650, så det er klart, der er tale om et hjem fuld af sjæl. En hvid facade, sprossevinduer og fine, grønne omgivelser vil møde jer, når I ankommer til adressen ad den lille, smalle stikvej, der leder jer til huset. Ejendommen bærer præg af den rolige beliggenhed, de flotte gamle træer og de i det hele taget naturskønne omgivelser; se f.eks. lige det lille vandløb, der løber i haven. I får masser af plads til familieliv, leg og pladskrævende hobbyer. Videre indenfor skal vi se nærmere på 216 m2 fordelt på to plan - og herinde kan I faktisk indrette to boliger; måske drømmer I om at bo to generationer under samme tag? 1. sal rummer fire gode værelser, mens endnu et værelse, to stuer, et køkken, et bryggers, et stort brusebadeværelse og et WC placerer sig i stueetagen. Charmerende, fritlagte bjælker løber langs lofterne og sætter den landlige stemning, og I vil hurtig opdage det gode lysindfald, og hvordan de grønne omgivelser ligeledes inviteres ind ad vinduerne. Idyllen understreges, når I ser det fine landkøkken, og så står alt pænt vedligeholdt og i rigtig flot stand. Helt ugeneret, fredeligt og naturskønt bosætter I jer i en lille oase iblandt åbne vidder og søer. Her på nr. 5 er I langt fra trafik og støj, for smalle Krogsgårdsvej ligger tilbagetrukket og helt roligt. Tjæreborg by kan lokaliseres på en kort cykeltur, og her finder I såvel indkøb som skole, daginstitution, idrætshal og togstation. Fra stationen kan I hoppe på toget mod Esbjerg, Ribe og Tønder - og ellers kan turen til førstnævnte klares på et kvarter bag rettet. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Krogsgårdsvej 5, st.. th., 6731 Tjæreborg
Pris:
2.148.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
IdeelAnpartVilla
Boligareal:
216
Grund:
8779
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1650/1980
Ejerudgift pr. md.
2.716 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus