fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

91 LYSE, STILRENE OG VELINDRETTEDE KVM MED STOR, SYDVENDT ALTAN

Del bolig

Lad os byde indenfor på en fremvisning af Bernhard Bangs Allé 15B, for her udbyder vi nu en 91 kvadratmeter stor nyrenoveret lejlighed med en stor sydvendt altan der strækker sig hele vejen langs lejlighedens facade på 2. sal med ugeneret lys udsigt.Den flotte altan vender perfekt mod eftermiddagssolen i syd, og er glasindrammet med glasruder der kan åbnes helt, så den fungerer som altan om sommeren og udestue om vinteren.Lejligheden er nyrenoveret i 2024 og fremtræder lys og indflytningsklar, og den egner sig både til unge og ældre, til familier og enlige eller som delelejlighed.Planløsningen strækker sig over en god og praktisk fordelingsentré med et nyrenoveret hvidt og lys gråt badeværelse i tidsløst design med separat brus og vaskemaskine, et flot og funktionelt nyrenoveret køkken med alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads og mulighed for spiseplads.Endvidere 2 store indretningsvenlige stuer med god plads til både sofa- og spiseafdeling.Stuerne er adskilt af en skydedør og den mindste af stuerne er i dag indrettet som kontor/gæsteværelse. Der er adgang til lejlighedens altan både fra stuen og fra kontor/gæsteværelse.I forbindelse med entréen er der indbygget depotrum med hvide skabe til f.eks. opbevaring og overtøj.Overalt i lejligheden er der flotte nyslebne gulve, hvide vægge og tidløst interiør.Lejligheden er placeret i en ejendom fra 1973, og her er I som beboere sikret en nem og bekvem hverdag. Ejendommen har elevator, der er aflåst beboerparkering i gården og en lækker swimmingpool. Herudover venter en hyggelig, grøn fælleshave, hvor der er plads til aktiviteter såvel som legeplads, grillplads mv. I ejendommen er der desuden hobbyrum, cykelkælder, vaskekælder og fri parkering. I kommer til at bosætte jer på en af Frederiksbergs eftertragtede adresser – tæt på offentlig transport og kun 400 meter fra Lindevangs Metro St. så I nemt kommer rundt i byen eller til Københavns Lufthavn. I har CBS og Frederiksberg Have som nabo og fitness og svømmehal rundt om hjørnet, mens bl.a. Finsensvej bugner af gode indkøbsmuligheder, spisesteder og butikker.Med en kort cykeltur på bare 6 minutter når I bl.a. Frederiksberg Centret, Falkoner Biografen og Gammel Kongevej.Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bernhard Bangs Alle 15B, 2. tv., 2000 Frederiksberg
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
91
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
5.728 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus