fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR STUELEJLIGHED I VALBY HAVE

Del bolig

Måske har I allerede stiftet et dejligt bekendtskab med Valby, og derfor ønsker I måske at flytte hele familien hertil? I så fald kan jeres nye boligeventyr få dets begyndelse her, da en flot, indflytningsklar fireværelses lejlighed venter på at blive overdraget til dens nye ejere.
 
Den moderne ejendom med de grålige nuancer tager venligt imod jer og viser vejen om til det aflukkede, fælles udemiljø, hvor børnene eksempelvis kan lege på legepladsen sammen med bygningens andre små beboere. Derudover kan I gå direkte ud af terrassedøren, hvor I kan opholde jer på den sydvendte fliseterrasse eller ovre ved fællesarealet.
 
Indenfor starter hjemmets 85 kvadratmeter i entréen, og her kan overtøjet hænges, og skoene kan stilles. På højre hånd befinder det store badeværelse sig, hvor det lyse inventar på fineste vis brydes af den rustikke træbjælke, der har fire LED spots installeret - rummet har derudover også separat brus, væghængt toilet og en vaskemaskine. Stuen og køkkenet mødes i en åben forbindelse, hvor det lyse, tidløse køkken, der i øvrigt har en opvaskemaskine installeret, befinder sig i den ene ende, mens det kommende sofahjørne og spisehjørne kan placeres i den anden - og hvis rummet trænger til at få et frisk vindpust ind, så skal I blot lade terrassedøren stå åben. Lejligheden afsluttes perfekt af med tre lyse og rummelige soveværelser, hvoraf to af dem eksempelvis kan indrettes til børneværelser eller et kontor, hvis dette ønskes.
 
Selvom Valby Have er kendt for at være en setting for store, danske filmproduktioner, så byder kvarteret også på mange andre oplevelser såsom Spinderiet, hvor bl.a. tøjforretninger, et apotek og et træningscenter er samlet under ét tag, Valbyparkens sommerkoncerter og områdets spirende caféliv. Det tager desuden kun tre minutter på cykel, før I befinder jer på København Syd, hvor den offentlige transport (herunder også metroen) nemt og ubesværet kan føre jer rundt til resten af københavnsområdet.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ib Schønbergs Allé 5, st.. th., 2500 Valby
Pris:
3.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2009
Ejerudgift pr. md.
4.144 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus