fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT HALVT DOBBELTHUS PÅ 140 ETAGEMETER I CHRISTIANSBJERG

Del bolig

I Aarhus’ Christiansbjerg byder vi nu velkommen i et rigtig hyggeligt halvt dobbelthus. Her kan familielivet flyttes ind i et overskueligt hjem, hvor drømmen om hus og have stadig kan gå i opfyldelse - helt tæt på midtbyens summende gader. Vil I vide mere?

Det er et ganske klassisk hus, der sætter de ydre rammer om jeres nye tilværelse her på Narviksgade 15. Røde sten og røde tegl vil nemlig byde jer velkommen, som I ankommer, og komplementeres på fineste måde af en nem, solrig have fuld af muligheder. Måske I skal have trampolin, drivhus eller noget helt tredje?

Under taget kommer tilværelsen til at udfolde sig på tre plan af 140 etagemeter. Den gode kælder bliver helt perfekt til teenageren, gæsten eller hjemmekontoret, for her venter et godt disp. rum, et bryggers, et brusebadeværelse og endda et lille, ekstra køkken. Og så er der egen indgang og mulighed for at lave et ekstra WC. Op ad trappen kommer hjemmets leverum, nemlig alrummet, der på hyggeligste vis binder køkken, spise- og dagligstue sammen. Skakternet gulv charmerer sammen med et fint køkken i landlig stil, og så strømmer lyset ind til spisebordet, ligesom I kan stille terrassedøren på vidt gab og træde udenfor.

Stueetagen afsluttes af et værelse og et gæstetoilet, og videre op på 1. salen kommer hjemmets sidste to værelser, hvor det store endda har ekstra plads på to hemse og en imponerende loftshøjde, der er ført helt til kip.

Tænk sig engang at bo i hus så tæt på byen. Der er nemlig bare fire kilometer ind til det allerinderste af Aarhus, hvor pulserende byliv og hyggelige gader venter på jer. Endnu tættere på er Øgadekvarteret og universitetet, og i den anden retning finder I et hav af Christiansbjergs fritidstilbud med alt fra håndbold- til beachvolleyklub. Ligeledes CIF og mulighed for beach volley. Der er under 5 km til den skønneste strand Bellevue og lige på den anden side af Ringvejen - via viadukten er Vestereng en dejlig skov med masser af frugt og legepladser til fri afbenyttelse. Den nærmeste skole er bare én kilometer væk, og adskillige daginstitutioner er ligeledes i kort gåafstand.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Narviksgade 15, 8200 Aarhus N
Pris:
4.098.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
81
Grund:
648
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
2.917 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus