fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG RØDSTENSVILLA TÆT PÅ STRAND OG HAV

Del bolig

Drømmer I om hus og have kun en halv times transport fra centrum af Aarhus? Og vil I have fem minutter på cykel til strandpark og havudsigt? Samt fem værelser til børn, gæster og hobbyer? Jamen så tag et godt kig på denne klassiske etplansvilla i Egå, oplagt for børnefamilien eller det pladsglade par.

En adresse i Egå er for jer, der gerne vil have nem adgang til havet og gåture langs marker - og samtidig vil kunne cykle til Aarhus C. Der er nemlig under to kilometer til både Åkrogen Strand og Egå Marina, så morgendukkert og aftengåture langs klukkende bølger kan blive en fast rutine. Og er I mere til vidtstrakte marker, skal I bare vende blikket i den anden retning og smutte over på den anden side af Grenåvej.

Alt det praktiske til hverdagen er her også. Daglige indkøb og daginstitution ligger lige om hjørnet, og inden for to kilometer er der skolegang og sportshal. Trækker arbejde eller storbyliv jer ind mod Aarhus, så er det bare at hoppe ind i bilen eller bussen eller op på cyklen og komme afsted. Efter en halv times transporttid - eller lidt mindre - kan I stå mellem butikker, caféer og kulturliv.

En bred fliseindkørsel fører op til villaen på Brobjerg Parkvej, og til huset hører en carport og en hyggelig have. Her er der plads til leg og grønne fingre, mens den vestvendte terrasse bliver en fast solplet på lune dage.

Selve villaen blev opført i 1984 og står stadig solidt med røde mursten og rødt tegltag. Hele 196 kvadratmeter får I at fordele jer på, så der er plads til lidt af hvert. De fem værelser kan bruges til børnesenge, teenagehule, gæsteværelse, hobbysysler, hjemmekontor - eller hvad tænker I? I midten af hjemmet ligger en stor stue, hvor alle kan samles til aftensmad og sofahygge, og her giver en glas-karnap et dejligt lysindfald og udsigt til havens grønne omgivelser. I får også et tidløst køkken med alt i hårde hvidevarer samt et bryggers med vaskefaciliteter og ekstra indgang til overtøj og gummistøvler. Det hele rundes af med et gæstetoilet og et stilfuldt badeværelse, der byder på karbad, bruseniche og sauna.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Brobjerg Parkvej 11A, 8250 Egå
Pris:
4.349.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
196
Grund:
827
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
3.330 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus