fbpx
Plantegning Zoom

SKØN ETPLANS VILLA I OTTERUP

Del bolig

Velkommen til Otterup, og velkommen til Østergade 33. Her udbyder vi nu denne perle af en villa, der ligger på en stor grund, og placerer jer midt mellem stemningsfuldt byliv og skøn natur.
 
Den 1.084 kvadratmeter matrikel er anlagt med blomstrende bede, et godt udhus andet grøn beplantning og en stor, jævn græsplæne - og praktikken sikres med en flisebelagt indkørsel og en solid murstensgarage fortil. Der er herudover etableret et fantastisk terrassemiljø, hvor især eftermiddags og aftensolen får lov at skinne lige ned på flisearealet, og hvor I kan sidde helt ugeneret, finde læ fra vinden og ikke mindst trække ind under overdækket for at søge skygge og ly.
 
Store skydedøre forbinder terrassen med husets udestue, og de store vinduespartier lukker virkelig det grønne med indenfor. Dette indtryk fortsætter ind i dagligstuen, der ligger i forlængelse heraf, og som giver god plads til hverdagsliv og indretning med en klassisk vinkelform og direkte forbindelse til det veludstyrede køkken. Her er det f.eks. oplagt at lægge en væg ned og skabe et køkken-alrum, men rummene fungerer også helt, som de skal, nu. Resten af hjemmets kvadratmeter er centreret om værelsesafdelingen, hvor I får fire anvendelige værelser - pt. er ét værelse indrettet som walk-in, men alle fire rum har en reel størrelse, der giver et væld af indretnings potentialer. Ja, mulighederne er mange, og I får slutteligt dækket alle behov med et godt brusebadeværelse, et gæstetoilet og et bryggers med vaskefaciliteter.
 
Beliggenheden placerer jer i Otterup, en rolig stationsby med et skønt byliv og alt til hverdagen indenfor rækkevidde. Midtbyen ligger blot et par hundrede meter væk med indkøb, detailhandel og spisesteder, mens både skole, dagtilbud og sportsfaciliteter lokaliseres indenfor den nærmeste kilometer. Derudoverer der kort afstand til naturen; Velanlagte parker, en andedam samt skov og gode vandrestier er alt sammen indenfor gåafstand, og når sommervejret melder sin ankomst, kan I cykle til den gode og børnevenlige Hasmark Strand på godt 20 minutter. Alt dette ligger sågar kun 15 km fra Odense.
Østergade 33, 5450 Otterup
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
1084
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969/1988
Ejerudgift pr. md.
1.811 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus