fbpx
Plantegning Zoom

ET ELEGANT, MODERNE OG HYGGELIGT FRITIDSHUS

Del bolig

Nogle få hundrede meter fra de brusende bølger ved Rågeleje Strand finder I dette kompromisløse fritidshus, der kombinerer sommerhusstemning med kvalitet og æstetik. Ja, her får I et helt særligt fristed, der tilbyder moderne komfort, og hvor I straks vil komme ned i gear og glemme alt om hverdagens trummerum.
Adressen er Hesselbjergvej 32B, og her præsenteres I for et hus, der er bygget i 1962 - det ses dog hverken inde eller ude, for der er lagt utrolig mange timer i vedligeholdelse og renovering. På den 700 kvadratmeter store grund er der bl.a. dobbelt carport med disponibelt rum og et godt græsareal, og det er uden tvivl den store, sydvestvendte træterrasse, der stjæler jeres opmærksomhed. Den lægger sig som en direkte forlængelse af huset, og dens imponerende størrelse giver rig mulighed for at indrette flere forskellige opholdszoner.
Velkommen indenfor. Flotte gulve, vægge og lofter, strømlinet interiør og et fantastisk lysindfald er blot et lille udsnit af, hvad der venter på den anden side af hoveddøren. Kvadratmeterne fordeler sig over en åben entré, et soveværelse, et elegant badeværelse og et fantastisk opholdsrum, som virkelig lægger op til samvær og hyggelige stunder. Herinde ligger spisestuen og dagligstuen nemlig side om side med det elegante og veludstyrede køkken, og den dobbelte glasdør kan I lade stå åben, hvis I ønsker, at rummene skal smelte sammen. I de kolde måneder kommer brændeovnen til at bidrage med varme og lys, mens I i sommermånederne vil få stor glæde af at kunne åbne terrassedørene direkte op til de skønne udearealer.
Adressen sørger for den helt rigtige sommerhusstemning, hvor I kan læne jer tilbage og lade batterierne op. Der er kun 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed, så I nemt kan få fyldt køleskabet og fryseren fyldt med madvarer og is, og der er tilmed kort afstand til stranden, hvor I kan nyde havets brus, slikke sol og bare tilbringe en hel solskinsdag med at bygge sandslotte og lede efter flotte muslingeskaller. Herudover kun 12 minutters kørsel til Gillelejes hyggelige byliv.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hesselbjergvej 32B, 3210 Vejby
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
70
Grund:
700
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1962/1981
Ejerudgift pr. md.
3.592 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus