fbpx
Plantegning Zoom

LYST SOMMERHUS MED FIRE VÆRELSER VED TISVILDELEJE STRAND
 

Del bolig

Det er jer, der sætter pris på æstetik, kvalitet og eksklusivitet - men også på hygge, samvær og familietid - der skal se nærmere på dette skønne fritidshus. Det ligger nemlig i et af landets allermest populære sommerhusområder, og så byder det på en lige dele elegant og rummelig indretning.
 
Ja, der er dømt vaskeægte sommerhusidyl her på Lundebjergvej 13, hvor grønne rammer lægger sig nydeligt omkring det klassiske hus. En sortmalet træfacade brydes af hvidindrammede vinduespartier, og dermed efterlades der ingen tvivl om, at når man ankommer til adressen, så er det tid til at slappe af. Dette er der helt bestemt også etableret ideale forhold til, for grunden omkranses af velopvoksede træer samt hegn, og I kan således finde jer behageligt og ugeneret til rette i hængekøjen, på terrassen eller på græsplænen. Udelivet kan altså virkelig udspille sig, og I vil få det meste ud af årets varme måneder, da terrassen vender perfekt mod sydvest og får sol igennem det meste af dagen.
 
Kom med indenfor, hvor de 106 kvadratmeter folder sig ud over en virkelig attraktiv indretning. I får nemlig fire rummelige værelser, hvor I kan indrette sovepladser til hele familien, så alle har et komfortabelt sted at trække sig tilbage. Fællesskabet er dog også højt prioriteret, for huset byder også på den skønneste stue såvel som et flot køkken, der sætter prikken over i'et med en romantisk stil, alle hårde hvidevarer og plads til at sidde og få en kop morgenkaffe eller en drink, mens der laves aftensmad. Slutteligt rummer sommerhuset selvfølgelig også et pænt badeværelse med ét WC, og et ekstra gæstetoilet  - med andre ord vil I ikke mangle noget her.
 
Beliggenheden kunne stort set ikke være bedre. Ikke nok med at adressen nær Tisvildeleje, så har det nemlig også en central placering, hvor I kan cykle og gå mellem det hele. I har både kort afstand til den skønne kyststrækning, områdets flotte naturreservater samt forskellige indkøbsmuligheder og spisesteder.
 
Her føles sommermånederne lidt varmere, træerne virker lidt grønnere og stemningen er én, der bedst opleves i virkeligheden.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Lundebjergvej 13, 3210 Vejby
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
106
Grund:
1255
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1965/2016
Ejerudgift pr. md.
3.781 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus