fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FIN VILLA MED DEJLIG HAVE LIDT UDEN FOR HILLERØD

Del bolig

I et lille, hyggeligt villakvarter byder vi velkommen i en fin, overskuelig villa med en skøn og solrig have. Et perfekt boligvalg til den lille familie eller parret i alle livets stadier. Den blev opført i 1988, murstensvillaen på Ternevej 4. En dejlig have indrammer huset, således den bades i sol i dagens allerbedste timer. Det bløde græs indbyder til leg, og måske I skal sætte trampolin op? Eller er I mere til drivhus og hjemmedyrkede grøntsager? I forbindelse med huset venter den dejlige, overdækkede terrasse, der kan blive helt perfekt til grillhygge, sommermiddage og meget, meget mere. Der er desuden carport og skur. Indenfor skal vi se nærmere på 135 m2 fordelt på to plan. Værelsesafdelingen finder I øverst oppe på 1. sal, hvor tre gode værelser og et brusebadeværelse adskilles af en bred gang. Ned ad trappen vil hele familien samles, for her glider køkkenet over i alrummet og stuen, og lige hér smelter inde- og udeliv sammen, for I kan skyde en dør til side og træde direkte ud på terrassens lune fliser. Stueetagen afsluttes af en entré, et bryggers og badeværelse nr. 2. Det er et fint udgangspunkt, I kan flytte livet ind i, men I får samtidig rig mulighed for at sætte lige netop jeres præg. Hjemmet trænger til en kærlig hånd hér og dér, og måske I skal modernisere køkkenet eller badeværelserne? Jeres nærmeste nabo bliver en lille, hyggelig legeplads, så når legelysten ikke kan stilles i haven, kan de yngste bare lige træde ind ved siden af. De fleste hverdagsgøremål kan klares efter en gå- eller cykeltur, for Rema 1000, Sophienborgskolen og adskillige daginstitutioner ligger alle inden for en radius af to kilometer. I får ligeledes fritidstilbud og idrætshal ved hånden - lige i forbindelse med skolen - og når I skal ind til Hillerøds charmerende midtby, kan I være der efter et kvarter på cyklen. Skove, søer og alverdens naturområder præger desuden nærområdet og inviterer til udflugter, gå- og løbeture i det grønne. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ternevej 4, 3400 Hillerød
Pris:
2.650.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
832
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
2.772 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus