fbpx
Plantegning Zoom

ENDERÆKKEHUS / KÆDEVILLA I MEGET FLOT STAND, OG MED GOD BELIGGENHED

Del bolig

* Enderækkehus med større have * Tilbagetrukket beliggenhed * Udestue og stor fliseterrasse * Udvidet køkkenafdeling * Bryggers i stedet for gæstetoilet * Flisegulve i de store rum * Pejseindsats * Vinduer, køkken og bad er udskiftede * Skabsgang med skydelåger * Nyt hegn og lader til elbil.
 
Leder I efter det næste sted til at starte et nyt kapitel? Så kunne kædehuset beliggende i Poppelhusene være noget for jer - her får I en indflytningsklar bolig tæt på alle hverdagens fornødenheder.
 
Så snart I træder ind ad døren til boligen, får I et moderne hjem, der er klart til at få nye beboere. Her venter jer en stor entré med masser af plads til opbevaring, og derefter kan I bevæge jer videre ind i den rummelige stue, hvor I fra de store vinduespartier kan kigge ud til den hyggelige udestue - I kan også tilgå den fra stuen, og den lægger op til mange hyggelige middage og spilaftener.
 
I forlængelse af stuen bliver I mødt af køkken-alrummet - køkkenet er rummeligt, lyst og moderne, og der er alt i integrerede hårde hvidevarer. I har mulighed for at indrette en stor spiseplads, så alrummet bliver et dejligt samlingspunkt for familie og gæster. På de resterende kvm får I tre gode værelser, som udover værelser også kan benyttes som et eventuelt kontor eller walk-in, og til sidst hører et badeværelse med brus og et bryggers med vaskesøjle til.
 
Når I bevæger jer ud fra hjemmets fire vægge, får I også en carport, og i forlængelse af denne finder I et tilhørende skur, hvor haveredskaber og diverse kan opbevares. Vi afslutter varmt og solrigt i haven, som byder på en skøn, sydvendt fliseterrasse, hvor I kan nyde en masse solskinstimer sammen.
 
I Glostrup får I alting meget tæt på - I kommer næsten til at få Glostrup Stadion med bl.a. fodbold- og tennisbaner som nabo, og lige ved siden af befinder Egeparken sig, der byder på rekreative rammer i Klatreskoven og en bueskydningsklub. I skal heller ikke langt for at finde indkøbsmuligheder, folkeskoler og dagtilbud - I finder faktisk det hele inden for en radius på én kilometer. Hvis I har arbejde udenfor Glostrup, bliver det intet problem, for på en 12 minutters cykeltur er I ved Glostrup St., hvor der er S-togsforbindelser til København. Det nye kapitel kunne meget vel starte her.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Poppelhusene 102, 2600 Glostrup
Pris:
3.675.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
107
Grund:
399
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1968/1982
Ejerudgift pr. md.
4.126 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus