fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE HALVT DOBBELTHUS MED SKØNNE UDEAREALER

Del bolig

Velkommen til Egå - en bydel, der kombinerer klassisk landsbyidyl og flot natur med alle fordelene ved at bo i en forstad til Danmarks andenstørste by. Her får I virkelig gode rammer om hverdagen, for udover den strålende beliggenhed byder selve huset også på alt det, I får brug for i det daglige.

Dette er en bolig, der vil egne sig til den brede køberskare. Udgangspuktet er nemlig sundt og velholdt, og indretningen er god. Ja, her er faktisk plads til selv jer med mange børn, eller jer der ønsker et godt hjemmekontor, for boligen rummer fire indretningsvenlige værelser samt både stue og køkken-alrum. I stueplan modtages I i en praktisk fordelingsentré, der giver afsæt til samtlige rum. Herfra har I på højre hånd adgang til et bryggers og et rummeligt badeværelse, mens det lyse og indbydende køkken-alrum ligger ligefrem, og husets første værelse placerer sig venstre for. Resten af hjemmets kvadratmeter finder I på førstesalen, hvor de resterende tre værelser og en hyggelig stue gemmer sig.

De mange indretningsmuligheder og den pæne indretning understreges af det gode lysindfald. Fra køkken-alrummet i stueetagen og fra stuen på førstesalen er der bl.a. isat glasdøre, der forbinder inde med ude. Ovenpå får I udgang til den skønneste altan med glassider og et dejligt kig over nabolagets grønne sceneri, mens I nedenunder forbindes til et velanlagt terrassemiljø, hvor en stor træterrasse med pavillon forlænger køkken-alrummet i sommerhalvåret. Der er i det hele taget sat en god ramme om udelivet, for I får ydermere en dejlig have med græsplæne og blomstrende bede samt endnu en terrasse - denne af fliser - på den anden side af huset.

I kommer til at bo i et roligt kvarter, hvor der er legeplads til de små samt stille veje, der sørger for en tryg hverdag. Daginstitution er blot 100 m væk, og ellers dækkes alle andre behov i Egå midtby, der ligger godt én km fra adressen. Her er der indkøb, skole, læge og deslige, og så er der under ti km til Aarhus - en tur, der kan klares på et kvarter i bil og en halv time med offentlig transport.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Eghøjvej 3H, 8250 Egå
Pris:
3.149.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus med ejerlejlighedsstatus
Boligareal:
100
Grund:
804
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
2.526 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus