fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA OMRINGET AF SMUK NATUR

Del bolig

Velkommen til Spånbjergvej 15 i Liseby – her ligger denne  2-plans villa, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig masser af plads, uden at I behøver at gå på kompromis med bolig og beliggenhed.

Beliggenheden er i sandhed fænomenal, med en placering på et fint vænge, og omringet af åben natur,  her får I masser af luft og fuglekvidder. Samtidigt behøver I dog ikke at gå på kompromis med bekvemmeligheden til hverdagen, med kun 2,6 km til skole, institution og indkøb i Store Damme midtby, bliver både hverdag og weekend nem som en leg. Desuden har I den ekstra luksus om sommeren, at der kun er 5 minutter i bil til stranden.

Man føres af indkørslen op til husets carport, hvortil der er tilknyttet en bygning der inkluderer både skur og værksted. På den anden side af huset finder man den skønne have, hvor I kan nyde udsigten over den dejlige natur i ro og mag på den solrige, vestvendte terrasse.   Udhuset - før anvendt som lille stald-  giver mulighed for at holde et par får eller mindre heste. Der er mulighed for at leje lidt ekstra jord/fold af naboen.

Indvendigt i husets 168  kvadratmeter er fordelt på 2 plan. På stueetagen finder I køkkenet,  derfra har man adgang til stor stue, her er ligeledes god plads til at have både spisebords- og sofaarrangement – og naturligt lys bliver bestemt ikke en mangelvarer med de store vinduer, der pryder meget af rummets ene facade. Til sidst på stueetagen finder I det gode bryggers, gæstetoilettet og badeværelset. Badeværelset er holdt i en retro stil, rummet inkluderer separat brus. På førstesalen finder I en meget anvendelig repos, samt 3 store værelser, hvoraf en af dem har udgang til den balkon.

Ejendommen ligger kun 5 km fra Hårbølle Havn, som er aktiv med bl.a musik arrangementer og fin badestrand. 3 min på cykel så er du i den skønne Fanefjord Skov. 

Spånbjergvej 15, 4792 Askeby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
3040
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1875
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler, MDE ag@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus