fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG OG CHARMERENDE BOLIG I SKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Hygge, charme og idyl - det er blot et lille udsnit af det, der venter jer her på Skafterupvej 11. Her udbyder vi nemlig nu en stemningsfuld bolig, som står klar til at danne rammen om jeres nye boligkapitel.

Adressen er hjemsted for en stråtækt ejendom opført i 1777, og den er inddelt i to separate boliger, hvoraf den ene nu står klar til at byde sine nye ejere velkommen. Allerede ved første øjekast ses det tydeligt, at der løbende er lagt mange kræfter i vedligeholdelse og modernisering. I overtager således nøglerne til et komplet indflytningsklart hjem, som ledsages af et fantastisk udemiljø, hvor I kan nyde solskinsdagene under åben himmel. I forlængelse af boligen venter der nemlig og overskuelig have, der kræver minimal pasning og pleje - og den sydvestvendte træterrasse er ideel til alt fra afslapning til grillmiddage.

Boligen fordeler sig over 85 kvadratmeter, og her er den hyggelige og hjemlige atmosfære gennemgående fra start til slut. Planløsningen byder først og fremmest på en entré, og herfra er der afsæt til opholdsrummet, hvor køkken, spisestue og bryggers på praktisk vis glider sammen i ét. Her er der gode indretningsmuligheder, mens stuen står med brændeovn, loft til kip og synlige loftsbjælker, hvilket bidrager med en helt særlig atmosfære. Planløsningen afrundes med to gode værelser og et pænt badeværelse.

På denne adresse er I garanteret en rolig og naturskøn hverdag. Her inviterer de nærliggende, grønne skovområder til en masse gode gå-, løbe- eller cykelture, og der er kun 3 km til Bisserup Strand . De omkringliggende småbyer huser alle hverdagens fornødenheder, mens det tager heller ikke andet end 13 minutter at køre til Næstved, hvor der venter mange flere tilbud. Her er I med andre ord sikret en nem og bekvem hverdag.


Skafterupvej 11, 4262 Sandved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
85
Grund:
619
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1777
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus