fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN ETPLANSVILLA MED GOD BELIGGENHED TIL MODERNISERING

Del bolig

Finansiering: Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

Sæt kursen mod Ørredvej 3 i den hyggelige havneby, Bagenkop. Her udbyder vi nemlig nu en spændende etplansvilla, som står klar til at danne rammen om jeres nye boligkapitel - huset trænger til en moderniseringen, og I får således kort sagt mulighed for at skabe jeres absolutte drømmehjem.

Ejendommen ligger på en lille, lukket boliglomme, hvor der hersker en tryg og rolig atmosfære. Adressen er hjemsted for en gedigen 70’er-villa, der er opført med et arkitektonisk udtryk, der er klassisk for byggeperioden - og denne type huse er de seneste år blevet utrolig attraktive, da de for det meste er opført i ét plan og i gedigne materialer. Foruden et boligareal på 110 kvadratmeter venter der også en 938 kvadratmeter stor grund, som sikrer et skønt udeliv med masser af sol.

Hoveddøren byder indenfor til et hyggeligt og charmerende hjem, som giver jer mulighed for at skabe drømmeboligen - rammerne for et godt hjem er nemlig allerede sat, og I kan således sætte jeres eget præg. Planløsningen byder lige nu på en entré, bryggers (med egen indgang), et rummeligt badeværelse, to værelser (med mulighed for tre) samt et stort opholdsrum, som kombinerer to stuer og et køkken.

Bagenkop udgør en hyggelig havneby og huser alt, hvad der får hverdagen til at køre på skinner. Der er praktisk talt ikke langt til nogen af hverdagens fornødenheder, og prikken over i’et er uden tvivl den hyggelige beliggenhed på Langeland, som huser en masse skøn natur såvel som aktiviteter for hele familien.

Vil I med på en fremvisning?


Ørredvej 3, 5935 Bagenkop
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
938
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus