fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Skal jeres fritidsbolig være indflytningsklar og vedligeholdt, men samtidig være klassisk og charmerende, så er netop denne bolig ideel for jer.

Del bolig

Skal jeres fritidsbolig være indflytningsklar og vedligeholdt, men samtidig være klassisk og charmerende, så er netop denne bolig ideel for jer. Velkommen til hyggelige, rummelige og stilfulde inde arealer og til naturskønne og unikke udendørsarealer – beliggende i en lysning i 1. række ved havet! Naturen med skønheden og roen er i højklasse.

Boligen byder på hele 94 kvadratmeter, så her er der masser af plads til familien og til vennerne. Det charmerende og særlige fritidshus med fritliggende loftsbjælker og træ på både gulve, vægge og i lofter byder først og fremmest på en helt fantastisk stue med loft til kip og med ovenlysvinduer. Stuen er tydeligt et oplagt samlingssted med både et sofa- og spiseområde, en hyggelig og stemningsfuld brændeovn og tre direkte udgange til terrasser på begge sider af huset. Boligens køkken-alrum med spiseplads fremstår, ligesom resten af huset, meget velholdt, og de hvide elementer i landlig stil passer på flot vis ind i rummet. Husets to værelser har begge egen udgang til terrassen og den omkringliggende idyl, og de store vinduespartier i hele huset giver et helt unikt kig til natur og vand. I alt er der syv terrassedøre i huset, hvilket giver en særlig fornemmelse af dejlig sommerhusstemning, hvor naturen mærkes og ses altid. Boligens rummelige badeværelse optræder ligeledes rigtig nydeligt med flotte fliser på gulv og på vægge, spots i loftet og stor bruseniche, og så kommer huset også med et teknikrum med bl.a. stor varmtvandsbeholder, så der er til mange brusebade! Desuden er der to disponible rum som fungerer som hemse, i hver ende af huset. 

Selve ejendommen er opført i 2006, og det antracitgrå træhus skiller sig i dén grad ud fra mængden, hvilket ikke kun er indenfor, men især også udenfor. Huset er omgivet af vild natur med mange smukke gamle træer. I har terrasser rundt om næsten hele ejendommen, hvilket skaber unikke og idylliske afslapningsområder. Til huset medfølger desuden et skur og en udendørs, overdækket spiseplads i haven.

Det fantastiske fritidshus er beliggende 12 meter over havets overflade ved Dejret Strand på Djursland, og fra adressen er der ca. 80 meter til vandet i form af Aarhus Bugt. I kan have en båd eller en kajak liggende ved stranden. Generelt byder nærområdet på naturskønne omgivelser, og her får I fornøjelsen af skov, kyst, vandreområder og strande, så gåturen, løbeturen eller cykelturen er aldrig kedelig i dette område. Nærmeste dagligvarebutik er fem minutter væk, og så byder skønne Djursland på masser af dejlige oplevelser i form af blandt andet Knebelbro Havn, Skødshoved Havn og Mols Bjerge – og Ebeltoft ligger 13 km. væk i fugleflugtslinje.

Vi er ret så vilde med dette ganske særlige fritidshus, der skiller sig ud både indeni og udenpå. Er I også det, så tøv ikke med at kontakte os, så I kan opleve Fyrreklinten 25 med egne øjne!


Fyrreklinten 25, 8420 Knebel
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
94
Grund:
1404
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus