fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR, FLOT OG RUMMELIG VILLA PÅ EFTERTRAGTET ADRESSE

Del bolig

- Muligheder for at bo to generationer
Forårsvej 1 udbydes nu til salg, og her venter jer en stor og charmerende ejendom, som rummer 246 etagemeter fordelt over tre veldisponerede etager - der er badeværelse på samtlige etager. Her er der plads til, at to generationer kan bo ‘sammen hver for sig’, men børnefamilien kan også slå sig ned og skabe drømmehjemmet. Prikken over i’et er uden tvivl det faktum, at villaen ligger i et af Charlottenlunds mest eksklusive kvarterer tæt på Jægersborg Allé, Bernstorff Slotshave, Charlottenlund Fort og Øresunds brusende bølger.
Ejendommen er opført i 1903, og I kan stadig fornemme charmen indendørs med stuklofter, fyldningsdøre og store vinduespartier. I stueetagen byder planløsningen på en entré, et funktionelt køkken og tre stuer en suite med brændeovn, pejs og videre afsæt til en hyggelig, vestvendt havestue. Førstesalen rummer et badeværelse, et soveværelse og et stort, lyst opholdsrum med køkken og plads til spise- og dagligstue ud i ét. Kælderen afrunder villaen med endnu et badeværelse og diverse disponible rum, og der er altså tale om et hus med mange muligheder både hvad angår planløsning og anvendelse. Huset er udstyret med solceller til 4 KW samt saltvandsbatterier til opladning, og desuden en oplader til elbil.
Grunden er 536 kvadratmeter stor, og her er I sikret et godt udeliv. Den grønne beplantning er nem at holde, og mens græsarealet inviterer til leg og aktiviteter for to- og firbenede, er der god plads til afslapning i de mange solkroge.
I det her eftertragtede nabolag hersker der en hyggelig og rolig atmosfære, og med denne adresse er der ikke andet end få minutters gang til den smukke Bernstorff Slotshave. Velrenommerede skoler, gymnasium og daginstitutioner kan alle nås på en helt kort cykeltur, og blandt andet ved Jægersborg Allé finder I både gode butikker, caféer og restauranter med takeaway. I får både Ordrup og Charlottenlund Station godt en kilometer fra hoveddøren, og solskinsdagene kan tilbringes ved Charlottenlund Fort eller Bellevue Strand - og derudover er der bare 20 minutter til København K.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Forårsvej 1, 2920 Charlottenlund
Pris:
15.950.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
536
Værelser:
7
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1903
Ejerudgift pr. md.
12.390 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus