fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OPLAGT FAMILIEHUS MED ROLIG BELIGGENHED ET KVARTER UDEN FOR VEJLE

Del bolig

Kom med en tur til Bredsten, hvor hverdagen fungerer uden stress og jag, og hvor vi nu er så heldige at kunne udbyde denne 70’er-villa, der byder på alt det, som børnefamilien kunne ønske sig.

Lad os starte indenfor, hvor hjemmets 147 kvadratmeter udfolder sig over en gennemtænkt planløsning. Her behøver I ikke gå på kompromis med praktikken, da det velholdte hus rummer alle nødvendige faciliteter med bl.a. et stort og veludstyret spisekøkken, et godt badeværelse såvel som et gæstetoilet i forbindelse med et gangareal, hvor der er placeret vaskefaciliteter. I vil derudover disponere over en stor og indretningsvenlig stue, som giver god plads til samvær og fællesskab, og som modtager et fantastisk lysindfald fra den åbne gennemgang til udestuen. Er det derimod privatliv og ro, som I trænger til, kan I med fordel trække jer tilbage til et af husets tre rummelige værelser.

Fra stuen er der direkte adgang til en stor og solrig terrasse, som egner sig perfekt til indretning med havemøbler, og med kig til den afskærmede græsplæne og havens flotte beplantning er der lagt op til mange hyggelige sommeraftener. Haven giver ligeledes god grund til at træde udenfor, og her er der rig mulighed for, at børnene trygt kan lege, mens de voksne slapper af. Der er naturligvis også tænkt på det praktiske udenfor med en lukket garage, der kan rumme værksted og masser af opbevaring.

Flytter I ind her, bliver I en del af den hyggelige og velfungerende by Bredsted, som befinder sig i det skønne Sydjylland med marker og skov omkring sig. Udover at I her er tæt på naturen, er hverdagens fornødenheder også indenfor nem rækkevidde. I Bredsten finder I nemlig både indkøbsmuligheder, skole, dagtilbud og flere restauranter, som alt sammen ligger blot få minutter fra adressen. Søger I derudover et større udvalg i ny og næ, kan I komme til Vejles levende bymidte på under tyve minutter med både bil og offentlig transport.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Søndervang 8, 7182 Bredsten
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
147
Grund:
851
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus