fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG VILLA MED SKØN HAVE UD TIL MARKER OG LANDLIG IDYL

Del bolig

Nu har vi glæden af at udbyde en fin villa fra 1957 omgivet af langstrakte marker, som I uforstyrret kan kigge ud over fra flere af husets vinduer. Ud over den naturskønne udsigt får I 108 veldisponerede etagemeter og en fredelig beliggenhed i Lånum få kilometer fra både Mønsted og Stoholm. Lånumvej 19 er et boligprojekt, som alle fra førstegangskøberen til parret, der drømmer om landlig idyl, kan glæde sig over, for uanset hvem I er, får I en mulighedsrig bolig, hvor I kan sætte eget præg. Boligen fremstår velholdt med sin rødstensfacade, sadeltag og ikke mindst charmerende skorsten, og foran ejendommen er der en stor fliseforhave og indkørsel samt en fritstående garage. Husets bagside gemmer på en hyggelig have, hvor I vil finde en velpasset græsplæne, blomsterbede og en flagstang. I kan nyde eftermiddags- og aftensolen på den vestvendte fliseterrasse, mens I kan lave jeres egen svale oase ved at stille nogle stole i forhaven. Den vestvendte terrasse indbyder også til lækre måltider under åben himmel; fx kan I lave jeres egne sprøde pizzaer i pizzaovnen og indtage dem under solens sidste stråler. Indenfor fordeler villaen sig på et hævet stueplan og en brugbar kælder. Starter vi i stuetagen, får I 68 veludnyttede kvadratmeter, som strækker sig over en entré og fordelingsgang, en rummelig vinkelstue, et værelse med skabsplads, et pænt køkken samt et brusebadeværelse. I stuen kan I indrette både sofahjørne og spiseareal, og fra køkkenvinduet får I en åben udsigt over markerne. Boligen afrundes af en god kælder på 40 kvadratmeter, og her er der fire disponible rum; ét af dem med adgang til et toilet. I kommer til at få en rolig tilværelse i Lånum direkte ud til naturen, og når det kommer til hverdagens fornødenheder, kan I køre til Mønsted og Stoholm på seks-syv minutter: Her finder I både pasningstilbud, skole og indkøbsmuligheder. Ligeledes giver beliggenheden jer gode pendlermuligheder, for I kan køre til bl.a. Skive og Viborg på hhv. 17 og 23 minutter. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Lånumvej 19, Lånum, 7850 Stoholm Jyll
Pris:
345.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
68
Grund:
457
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
1.112 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus