fbpx
Plantegning Zoom

GEDIGEN MURSTENSVILLA 20 KILOMETER SYDVEST FOR ODENSE C

Del bolig

Omtrent 20 kilometer sydvest for Odense C ligger Broby, og hvis I er til fredelige rammer, kunne denne villa godt falde i jeres smag. Her præsenteres I for en gedigen rødstensvilla fra 1950, der rejser sig i tre niveauer med et samlet råderum på 199 etagemeter. Med villaens planløsning og den gode beliggenhed bliver ejendommen spændende for parret, der ønsker sig god plads, eller til børnefamilien, som gerne vil have hverdagen tæt på og bylivet inden for behørig afstand.
 
Når I ankommer til den 747 kvadratmeter store grund, kan I parkere bilen i den lækre dobbelte garage som er opvarmet og med et tilstødende redskabsskur. På garagen har ud lige ledes et stort 6 kwh solcelle anlæg som i 2023 producerede 3088 kwh timer så strømmen skal i ikke tænke på. I den flisebelagte indkørsel er der godplads til flere biler. Den sydøstvendte baghave har et godt potentiale, Den er lige ledes meget nem at holde, så I får det optimale ud af havens glæder. Derudover får I adgang til en solrig terrasse og en altan, der begge vender mod sydøst og har udsigt over haven.
 
Er I klar til at udforske boligens 127 kvadratmeter? De breder sig over et stueplan bestående af et køkken med direkte udgang til terrassen og med spiseplads, to stuer og en entre med opgang til 1 salen. Her oppe finder du et badeværelse med brus samt tre regulære værelser - og det ene værelse har egen udgang til altanen. Kælderen viser sig i boligstandard og er opvarmet med gulvarme. Ellers byder den på følgende indretning vaskerum/bryggers med egen indgang, et badeværelse med brus og to store disponible rum, der kan indrettes som opholdsmiljøer eller tilbyde opbevaringsplads. 
 
Vender I blikket mod jeres nye omgivelser - og dermed jeres nye tilværelse - bosætter I jer lige ved Broby Sportsefterskole, og Broby Pizzeria bliver næsten jeres nabo. På Stationsvej findes Byens Bager og Spar, og når Vesterågade bliver til Østerågade, når I frem til et trafikalt knudepunkt med gode busforbindelser. Der er 140 meter til Broby Friskole samt SFO, og der er én kilometer til Børnehaven Myretuen. På under en halv time kan I køre til Odense C, hvor de charmerende gader med alskens butikker skyder op midt i den kulturhistoriske kulisse.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vesterågade 43, Nr Broby, 5672 Broby
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
127
Grund:
747
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
1.249 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus