fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ANDEL MED GOD BELIGGENHED

Del bolig

Lige her mellem Seden og Bullerup får I en skøn adresse og ikke mindst et dejligt rækkehus, der fordeler 108 kvadratmeters veldisponeret andelsbolig over to reelle plan. Her bliver I ydermere en del af et trygt og velfungerende lokalsamfund under 10 kilometer fra Odense C. Velkommen til!
 
Kom med indenfor, hvor vi først og fremmest kan præsentere jer for en rummelig entré samt et bryggers, så I både har plads til sko og overtøj såvel som vaskesøjle, mens gæster kan blive budt velkommen i rydelige rammer. Det praktiske udgangspunkt fortsætter videre ind i køkkenet, som rummer alt i hårde hvidevarer, og herfra er der ydermere åben gennemgang til det store opholdsrum, hvor der er adskillige indretningsmuligheder med plads til sofaarrangement, spisebord, hobbyhjørne og mere til. I stueetagen finder I slutteligt et fint ekstratoilet, mens badeværelset er at finde ovenpå sammen med tre gode og indretningsvenlige værelser.
 
Som I går rundt, vil I kunne glæde jer over, at hjemmet er lyst, indbydende og velholdt, hvilket også gør sig gældende udenfor. Her fremtoner huset med en flot, pudset facade, og da der kun er direkte naboer mod den ene side, finder I en ugeneret have omkring hjemmet. Denne byder på et fint græsareal, hvor ungerne roligt kan lege, mens de voksne kan slå sig ned på den delvist overdækkede terrasse, der kan indrettes med forskellige havemøbler.
 
Til sidst vil vi selvfølgelig også berøre beliggenheden, der tilsmiler jer væld af goder i det daglige. Rækkehuset placerer sig nemlig i et roligt og grønt område, som ligger med gåafstand til indkøb, skole og børnehave. Her har I altså alt til hverdagen lige ved hånden, alt imens I på omtrent et kvarter i bil eller en halv time i offentlig transport kan nå Odenses livlige og udbudsrige bymidte.
 
 Alt i alt et hjem, der vil egne sig til de fleste. Hvad end I er førstegangskøberne, der vil have det travle byliv lidt på afstand, en veletableret børnefamilie eller seniorerne, der ønsker en nem og bekvem bolig, kan I finde jer til rette her.
 
Vi glæder os til at se jer på en fremvisning.
Hvenekildeløkken 243, Seden, 5240 Odense NØ
Pris:
540.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
108
Grund:
7428
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
540.000 kr.
Boligydelse pr. md.
5.782 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus