fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MED SKOVEN SOM NABO OG 200 METER TIL ISEFJORD

Del bolig

I kommer helt tæt på naturen, når I flytter ind på Æble Alle 7, for jeres kommende hjem ligger i den lille kystby, Strandhuse, hvor I kommer til at bo med få skridt til skoven og kun 200 meter til Isefjord. I den naturskønne kulisse kan I overtage en fin etplansvilla, som ligger trygt og godt på en lukket vej i de rolige omgivelser, og selvom I bliver naboer til naturen, vil I samtidig have nem adgang til alt, hvad I kan ønske jer. Der er ikke mere end fire kilometer nordpå til Nykøbing Sjælland, som frister med alt fra byliv og butikker til den hyggelige havn.

Fredeligt beliggende for enden af mindre stikvej finder i dette traditionelle gulstensvilla med byggeåret, 1980. Huset har selskab af både en carport til bilen og et godt værksted, der giver plads til hobbylivet.
Villaen er opført på en 786 kvadratmeter stor grund, der også folder sig ud med en solrig have til sommerdagene. Uderummet er indrettet med en stor græsplæne og en fliseterrasse, som kan suppleres af små hyggekroge rundt om i haven.

Vender I blikket mod boligen, får I 100 kvadratmeter i ét plan. Det udgør en oplagt base for såvel singlen som parret i alle aldre; det kan være næste boligkapitel for eksempelvis de unge førstegangskøbere eller for seniorerne, der fraflytter den store villa og drømmer om en overskuelig bolig.

Det er en fin planløsning, der fordeler pladsen, og den giver jer blandt andet to indgange: en entré og et bryggers til alt det praktiske. Begge rum leder jer videre mod husets separate værelsesafdeling, hvor I finder to regulære værelser samt et nydeligt badeværelse med brus. Når I samles, bliver det derimod i et af hjemmets to opholdsrum. I får et rummeligt spisekøkken og en stue, som fuldendes af brede vinduespartier, der lader lyset strømme ind. Her har I mulighed for at sætte jeres eget præg på planløsningen og åbne op mellem de to rum, hvis I drømmer om stue og køkken-alrum ud i ét.
Fra stuen er der udgang til vestvendt terrasse.
Æble Alle 7, 4500 Nykøbing Sj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
100
Grund:
786
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus