fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED TÆT PÅ ALT DET PRAKTISKE

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne lyse og veldisponerede lejlighed, der er højt beliggende i en gedigen ejendom tæt på alle hverdagens fornødenheder. Læs endelig med her, når vi præsenterer denne oplagte mulighed for at få et roligt hjem tæt på storbyen.

Lejligheden fordeler de 70 kvadratmeter effektivt over en planløsning uden spildplads, og I inviteres indenfor i et fint entré- og gangareal, der er udstyret med skabe til opbevaring. Hjemmets samlingspunkt skabes i det store køkken-alrum, hvor lyset strømmer ind ad de store, vestvendte vinduer, og hvor I har masser af indretningsmuligheder med god plads til både spisebord og sofaområde. Hertil er køkkenet veludstyret med alt i hårde hvidevarer, ligesom det er dejligt forbundet til resten af rummet med en køkkenhalvø, så madlavningen kan klares, uden at samtalen behøver at blive afbrudt. Slutteligt rummer lejligheden et godt soveværelse med indbygget garderobeskab med spejlskydedøre samt et funktionelt badeværelse med separat brus. Her er der styr på det hele.

Kan I se jer selv her, får I hjemme i en tidstypisk ejendom fra 1968, der er opført i gode materialer og er tilknyttet en stor parkeringsplads. Ejendommen har ydermere adgang til et lukket græsareal, ligesom I også kan træde udenfor på altanen, der er dejligt afskærmet fra vind og vejr, er møblerbar og ikke mindst vender mod vest, så den er badet i sol i døgnets bedste timer.

Beliggenheden er ligeledes med jer, for her vil I bo tæt på alle hverdagens gøremål og med nem adgang til byen, mens I samtidigt får en rolig adresse med grønt omkring jer. Fra adressen kan I nemt slentre ned til Damhussøen og de omkringliggende parker, mens der er flere grønne arealer omkring Brøndbyskoven og Rødovrehallen. Indenfor meget kort gåafstand finder I også forskellige indkøbsmuligheder og takeaway-tilbud, alt imens både busser og S-tog kører ind mod midtbyen igennem hele døgnet.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Agerskovvej 4D, 6., 2610 Rødovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Lejelejlighed
Boligareal:
70
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus