fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Leder I efter et attraktivt sommerhus tæt på kysten, vil denne ejendom opfylde jeres behov. Vi udbyder nu en velholdt fritidsbolig, der med en placering på en lukket vej i et fredeligt sommerhusområde, nær Isefjorden, vil danne et godt udgangspunkt for afslapning og samvær i jeres ferier og weekender.

Sommerhuset råder over 86 veludnyttede kvadratmeter, der blandt andet inkluderer et lyst opholdsrum, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her kan I hygge jer sammen, når vejret indbyder til brætspil og samtaler indendøre, mens terrassedøren kan åbnes på vid gab i højsommeren, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, og I bare må være ude 24/7. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, så ingen skal bruge deres ferie på at vaske op i hånden; her får I også et nyt køleskab (Bosch) fra 2021. Ved entreen er der adgang til et nyistandsat badeværelse med nye skabe, håndvask og toilet, og med tre værelser kan I etablere sovepladser nok til jeres gæster. Dertil består sommerhuset af et bryggers med vaskemaskine.

Ejendommen bliver opvarmet ved en varmepumpe fra Panasonic, der blev installeret i 2021. Desuden er stedet løbende vedligeholdt med et nyt trefags-rationel-energivindue i træ/alu i stuen (2022), ligesom flere vinduer og døre er af nyere dato. Komplet beklædning til sommerhuset følger med fra hardie plank (fibercement/vedligeholdelsesfrit) i farven antracitgrå til en værdi af 35.000 kr.

I haven kan I ganske ugeneret nyde udelivet i sommermånederne, og der er anlagt en stor terrasse, som ligger perfekt i forhold til solen. Her er et område overdækket, så I kan søge lidt skygge i det varme vejr, og orangeriet bliver et stemningsfuldt helle; perfekt til en fredelig stund med en kølig drink. Foran sommerhuset er der også lagt fliser, og på grunden finder I flere skurer, så I har masser af opbevaringsmuligheder.

Fra ejendommen tager det omkring ti minutter at gå til stranden, så I nemt kan svømme en tur eller slappe af hele dagen ved kysten. Nærområdet egner sig også godt til lange gåture, f.eks. er der ikke langt til det naturskønne Ejby Ådal, mens omegnens fine landskaber også kan opleves fra en cykelsaddel. Indkøbene foretages inden for syv minutters kørsel i enten Ejby eller Kirke Hyllinge. Alt i alt er I altså landet på en fredfyldt plet, hvor I i ro og mag kan trække stikket og blive klar til hverdagen.


Ahornvej 15, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
86
Grund:
800
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus