fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Drømmer du om god plads, højt til loftet og sjæl og charme? Samtidig med indkøbsmuligheder, kultur og rig natur tæt på?Så har du svaret i denne smukke og unikke patriciervilla, der ligger midt i centrum og tæt på skøn natur, indkøb, station og stisystem til nærmeste skov, svømmehal, skole, institutioner mv.

Villaen er opført i 1917 som en af funktionærboligerne, der er bygget til Gjethuset. Gjethuset danner nu rammen om koncert- og kultursted og er i gåafstand fra villaen.

Villaen ligger tilbagetrukket fra en lille stille vej og er med sine 214 etagemeter (179kvm + 35kvm kælder) ideel til familien der nyder rigelig plads og højt til loftet! Villaen er beliggende tæt på byens hyggelige kanalmiljø og gågade, samt lystbådehavnen med bl.a. fiskehandel, legeplads og havnebad. Der er 6 km til de fantastiske badestrande og klitter ved Liseleje. I nærområdet finder I mountainbikespor, besøgsgårde, og Lynæs med et utal af vandsportsaktiviteter, hyggelige restauranter, lystbådehavn, havbad, sauna og meget mere.

Villaen er velplaceret på grunden og omkranses af den skønne have med frugttræer. Takket være høj beplantning, kan I nyde privatlivets fred, på det nyanlagte sydvestvendte terrasseområde. Der sikrer jer mange solrige timer og hyggelige grillaftener med familie og gode venner. Haven er nem at holde med plads til spil og leg. I villaen får I 179 gode kvadratmeter plus kælder: En stueplan med køkken, stue og bad. En førstesal med tre værelser og bad. En anden sal med udsigt samt en kælder. Den sjældent udbudte villa er meget veludnyttet og med masser af lys og fine detaljer. Her er stuk, fyldningsdøre, massive merbau gulve og gulvvarme. Villaen opvarmes med fjernvarme.

Boligen indeholder: I stueetagen entré med smuk gammel trappe til 1.salen, nyere badeværelse med sænket kar og store klinker. Dobbeltdøre til stor stue med Anker Heegaard brændeovn skabt til huset, samt udgang til den store terrasse.

1. salen indeholder: Repos, 3 lyse og store værelser. Badeværelse med lækre materialer og detaljer,

brus og glasvæg.

2. salen kan I indrette som enten dobbeltkontor, teenageværelse eller master bedroom med fantastisk udsigt over byens tage og ejendomsmæglerkig til vand og lystbådehavn.

Kælder med klinkegulv, plads til vaskemaskine, tørretumbler, fryser og fx hobbyrum eller lign.

Et unikt hus der skal opleves.

Velkommen til fremvisning.


Anker Heegaardsgade 14, 3300 Frederiksværk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
179
Grund:
709
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus