fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Velkommen til Birkefredsvej 17, der tager sig ud i form af en velholdt villa, der er perfekt til familielivet. I får en 140 kvm stor bolig til rådighed, der er optimalt udnyttet med en god planløsning, hvilken fordeler sig over tre soveværelser, bryggers, køkkenalrum, stue, entré, en lang gang og ellers både toilet og bad. Boligen er energirenoveret i 2014 for ca. 600.000 kr


Entréen præsenterer sig nydeligt for gæsterne, mens alle praktikaliteterne kan holdes i bryggerset. Dette store rum byder på oplagte muligheder for at etablere flere skabe og vaskefaciliteter, mens der allerede er en ekstra håndvask. Herfra kan I nemt bevæge jer ud på det store badeværelse, der er opført med en kæmpe stor, separat bruseniche og ellers er det prydet af en fin stil, der toppes af med et stort vindue, der sørger for det sunde indemiljø. Toilettet er ligeledes nydeligt, mens I kan glæde jer over et lyst og moderne design. 


Villaens værelser fremstår indretningsvenlige og giver alle familiens medlemmer plads til at slappe af. Her kan I ligeledes finde plads til diverse hobbyer, mens de fælles afslappende stunder er oplagte i den store stue, hvor udsynet til den grønne have selvfølgelig heller ikke skader. Køkkenet står pænt og simplistisk og byder på gode stunder, mens I nemt kan føre samtaler med dem, der sidder omkring spisebordet; dette er perfekt til hverdagsaftenerne, om det er lektierne eller dagens hændelser, som skal diskuteres. 


Haven fungerer som en vaskeægte oase, da I finder sirligt anlagte bede og charmerende detaljer, hvor end I vender blikket. Behagelige terrassemiljøer og hyggelige, grønne kroge er ikke til at gå fejl af, mens det veldunyttede anneks egner sig perfekt til gæsterne eller teenageren, der har brug for plads og ro. Ejendommen er derudover udstyret med skure til haveredskaberne og plads til parkering af transportmidlerne. 


I er beliggende ud til grønne arealer, hvor eksempelvis Glarborgen er særligt naturskønt. Her kan I nyde picnicer og lange ture i den friske luft, mens jeres nærområde markeres af golfklubben. Ikke langt fra boligen finder I offentlig transport, der kan føre jer til både handlemuligheder og skole. Dette hjem er til jer, der ønsker et dejligt liv i rolige og trygge omgivelser. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 

Birkefredsvej 17, Øland, 9460 Brovst
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
1287
Værelser:
6
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus