fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne indbydende lejlighed med en central beliggenhed i Aarhus, der har en skøn altan samt en god, gennemtænkt planløsning med plads til alt fra singlen, til parret eller de studerende. Velkommen indenfor.

Lejligheden råder over 55 velindrettede kvadratmeter; de fordeler sig over et godt værelse og en stor stue, der enten møbleres med spise- og sofaarrangement, ligesom de to rum kan fungere som separate baser for roomierne. Dertil kommer et praktisk, separat køkken i moderne look, hvorfra der er forbindelse til et vaskerum, hvorved de praktiske forhold er på plads. Slutteligt er der en entré og et velholdt badeværelse.

Den betagende, røde ejendom er opført i 1920, men der er ikke en finger at sætte på hverken de ydre eller de indre rammer; indretningen prydes af flot, lyst trægulv, stuk langs loftet og dannebrogsvinduer, der lyser hjemmet op. Dertil kommer en god, solrig altan, der har plads til en udendørs siddekrog, hvor der er udsigt til åben himmel. Der er også tilgang til en grøn gård med bl.a. havemøbler til fri afbenyttelse og en indbydende græsplæne med lige dele plads til leg og afslapning. Derudover er der p-pladser ved ejendommen.

Med adressen på Bissensgade 13 er der kort til Aarhus’ bedste muligheder; der er blot 400 meter til ARoS, og der er gode muligheder for shopping og spisesteder med 700 meter til Strøget og en kilometer til Bruuns Galleri. Og med beliggenheden i Indre By er der kort til f.eks. hyggelige Aarhus Å, havnemiljøet og Latinerkvarteret. Samtidig er der kun 300 meter til både Ceres Haven og Mølleparken med deres grønne arealer, der er supermarked 200 meter væk, mens Aarhus Universitet blot er en fem minutters cykeltur fra hjemmet.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Bissensgade 13, 4. th., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
55
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920/2015
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus