fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

I finder jeres næste boligkapitel lige nord for centrum af Aabenraa, nærmere bestemt på Bjergholt 13, hvor det ligger trygt og godt på et lukket vænge med skoven som nabo. Her overtager I et attraktivt gårdhavehus, der tydeligt afspejler sit byggeår, som hedder 1979. Huset byder nemlig på klassisk 70’er-arkitektur og mange oprindelige detaljer, så her kan I skabe et hjem med sjæl og charme. Alt det tilsættes den fredelige beliggenhed, der placerer jer få skridt fra den grønne natur, mens I samtidig finder skole, hal, daginstitution og indkøb i en radius af kun 750 meter fra hoveddøren.

Den fine 70’er-bebyggelse består af gulstenshuse i ét plan afsluttet af flade tage, og indendøre lyses boligen op af både ovenlysvinduer og brede vinduespartier, der primært åbner huset op mod gårdhaven i sydvest. Boligen råder over 153 kvadratmeter, der fordeler sig på en god planløsning, og her er plads til såvel parret som børnefamilien. Husets ene ende byder på en separat afdeling, hvor en rummelig fordelingsgang samler tre regulære værelser og et flisebadeværelse med badekar. I fordelingsgangen får I en masse gode opbevaringsmuligheder i form af indbyggede skabe.

Derudover er de resterende kvadratmeter godt fordelt på både en entré, et gæstetoilet, et bryggers med egen indgang og ikke mindst hjemmets to dejlige opholdsrum. Sidstnævnte tæller både et køkken-alrum og en stor stue, der adskilles af en smart skydedør, så I kan lukke af eller åbne op mellem de to rum. Stuen er desuden opdelt med en halvvæg, og her står brændeovnen og spreder varme i rummet. I opholdsrummene vil I særligt mærke effekten af de mange vinduer, der skaber en flydende overgang mellem inde og ude, og alrummets skydedør vil åbne helt op til udelivet i gårdhaven. Her får I et solrigt uderum med træer, buske og blomsterbede samt flere oplagte solkroge, hvor I kan nyde sommervejret i de ugenerede rammer.

Lyder det alt sammen som noget for jer? Så book en fremvisning allerede i dag!


Bjergholt 13, 6200 Aabenraa
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
153
Grund:
400
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus