fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ”FARMORS KOLONIHAVEHUS”!! eller god byggegrund med central og rolig beliggenhed. For enden af en lukket vej i Hadsund udbyder vi nu et lille hyggeligt hus – som nok er bedst egnet til nedrivning, hvilket giver en byggemodnet

Del bolig

”FARMORS KOLONIHAVEHUS”!! eller GOD BYGGEGRUND MED HUS TIL NEDRIVNING OG CENTRAL BELIGGENHED!!

For enden af en lukket vej i Hadsund udbyder vi nu et lille hyggeligt hus – som nok er bedst egnet til nedrivning, hvilket giver en byggemodnet byggegrund med en central og rolig beliggenhed i byen, hvor du bl.a. vil være tæt på Dyrehaven.

Hadsund er en levende by med en flot beliggenhed ved Mariager Fjord, så du her vil bo i nærheden af kysten. Fra grunden på Blommevej er du i gå- og cykelafstand til byens forretningsliv, hvor du f.eks. kan besøge boghandlen, gå på apoteket eller spise ude på en af de hyggelige restauranter eller caféer. Alt, hvad du får brug for i hverdagen, er også inden for rækkevidde med kort afstand til indkøb, skole og pasningstilbud, og på den måde er beliggenheden ideel for familien, som her får et godt udgangspunkt for hverdagslivet.

Ønsker du at benytte den offentlige transport, ligger ejendommen i gåafstand til busterminalen, hvorfra du bl.a. kan tage bussen mod Hobro, Randers og Aalborg.

Hadsund har tilmed et godt kultur- og idrætsliv med bibliotek, biograf og sportsaktiviteter, mens lokalområdet også byder på mange naturoplevelser, heriblandt Marienhøj Plantage og Dyrehaven samt mulighed for at gå tur langs fjorden.

Da huset/grunden er placeret for enden af en blind vej, undgår du gennemkørende trafik, og kvarteret er stille og roligt med gode naboer. Matriklen er på 795 m2, og i øjeblikket er der her opført et hus med en enkel have samt et udhus.

Du kommer til at sætte dit eget præg på omgivelserne såvel som boligen, der står til nedrivning. Her er det kun din fantasi og dit budget, der sætter grænserne for, hvordan hus og have skal se ud, og grunden udgør et godt fundament for dit kommende hjem, da placeringen er fredelig og i behørig afstand til en større vej.

Den nuværende bolig råder over 58 m2, der fordeler sig på entré, køkken, stue samt værelse og badeværelse. Et super hyggeligt lille hus, som nok bedst beskrives som et hyggeligt kolonihavehus.

Da ejendommen sælges til nedrivning, bliver der ikke lavet rapport på huset.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Blommevej 4, 9560 Hadsund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
58
Grund:
795
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1943
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus