fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Det tager mindre end en time at køre fra København til det attraktive sommerhusområde, Evetofte, der placerer sig ikke langt fra hverken Arresø eller nordkysten. Evetofte bliver lokalt kaldt Skuespillerkvarteret, da alle veje har fået navne efter store stjerner på den danske scene, og jeres nye fristed ligger perfekt placeret på Bodil Ipsensvej 33. I området er der fred, ro og ægte feriestemning, ligesom I finder et fællesareal med både legeplads, boldbane, petanquebane og borde-bænke-sæt.

I nr. 33 bydes I velkommen af ægte sommerhusidyl. Her i den grønne kulisse af en 1.203 kvadratmeter stor grund ligger nemlig et klassisk fritidshus med sortmalet træfacade og hvide vinduesrammer. Præcis, som det hører sig til. Derudover indrammes huset af den skønneste have, som giver jer perfekte betingelser for udelivet. Her er både flagstang, fine højbede, små solkroge og plads til såvel bålfadet som hængekøjen. Dertil kommer de dejlige terrasser, der ligger på hver deres side af huset, så I kan følge solen, og terrasserne vil fungere som ekstra opholdsrum, når vejret er godt.

De gode oplevelser fortsætter indendøre, hvor det er tydeligt, at huset er løbende opdateret, mens man samtidig har bevaret den oprindelige charme; hvidmalet træ pryder både vægge og lofter, hvilket skaber den helt rette atmosfære. Derudover er pladsen godt fordelt på et pænt bryggers, to fine værelser, et badeværelse med brus og det vigtigste rum af dem alle: det åbne opholdsrum. Køkkenet ligger ud i ét med stuen, så der er fokus på samværet og de hyggelige feriestunder, hvor I kan nyde hinandens selskab, mens der på én gang laves mad og læses gode bøger foran brændeovnen.

Når I ikke slapper af hjemme på Bodil Ipsensvej, kan I udforske det fantastiske ferieland, der folder sig ud omkring jer. Landskabet prydes af bølgende marker, skove og små gårdbutikker, og I kan tage cyklerne ud i det blå, hvor I blandt andet kan sætte kurs mod Asserbo Plantage, Tisvilde Hegn eller den stemningsfulde ferieby, Liseleje. Her frister både stranden, ishuset og de gode spisesteder. Derudover har I under ti minutter på cykel til nærmeste supermarked, når der skal handles mælk til kaffen.

Velkommen!
Bodil Ipsensvej 33, 3370 Melby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
40
Grund:
1203
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus