fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG VILLA MED FANTASTISK UDSIGT TIL VIDTSTRÆKT NATUR

Del bolig

Savner I luft og lys omkring jer? Og er I på udkig efter en nem og gedigen bolig? Så har vi en god mulighed for jer her på Bøstrupvej 25, hvor I får en velindrettet etplansvilla og skøn natur så langt, øjet rækker. I kan enda benytte den som fritidsbolig. Velkommen til.
 
Vi starter indenfor, hvor huset byder sig til med en gennemtænkt planløsning, der dækker alle behov. Huset har to entréer, der begge åbner op til en fordelingsgang, og herfra fordeler kvadratmeterne sig ud over fire gode værelser, hvoraf de tre har indbygget skabsplads, såvel som et veludstyret og rummeligt køkken med direkte adgagn til det ene af husets værelser som tidligere har været spisestue. Ved siden af køkkenet er der en fantastisk opholdstue med den mest fanstastiske udsigt udover markerne. Herudover disponerer huset naturligvis over et godt brusebadeværelse, der også rummer vaskefaciliteter, og slutteligt et praktisk ekstratoilet samt et pulterkammer. Ja, her får I plads til at samles, plads til at trække jer og plads til at indrette, og så er rammerne virkelig velholdte, så I kan flytte ind og starte hverdagen med det samme, mens I stille og roligt kan gøre hjemmet til jeres eget.
 
Fra stuen åbnes der op til en skøn terrasse, hvor solen får lov at skinne ned i alle døgnets bedste timer. Her kan I med fordel indrette bløde havemøbler og smække benene op, og har I børn, børnebørn eller firbenede venner, kan de trygt boltre sig på den jævne græsplæne. Vi har rundet udsigten et par gange, men den er altså også noget udover det sædvanlige, og den kan I selvfølgelig også nyde i fulde drag fra haven. Fortil er der en velfriseret, flisebelagt forhave, en indkørsel og en lukke garage, så her er der altså tænkt på det hele.
 
Huset ligger roligt på det skønne Langeland i godt selskab med gode naboer. I de seneste år har øen oplevet opblomstring med flere, der er faldet for øens charme, sjæl og natur. Praktikken skal I heller ikke gå på kompromis med, da der kun er fem minutters kørsel til indkøb, skole, dagtilbud og alt andet til hverdagen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bøstrupvej 25, 5953 Tranekær
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
750
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1960/1993
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus