fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Kom med indenfor i denne høje stuelejlighed, der byder på veludnyttede kvadratmeter og en hjemlig atmosfære, der er lige til at flytte ind i.

Del bolig

Kom med indenfor i denne høje stuelejlighed, der byder på veludnyttede kvadratmeter og en hjemlig atmosfære, der er lige til at flytte ind i. Her bliver man en del af en god andelsforening, der har styr på det praktiske, og vi er ikke i tvivl om, at de fleste vil falde godt til her.

Lejligheden råder over 60 kvadratmeter, der bl.a. fordeler sig mellem en stor, lys stue og et godt, indretningsvenligt værelse. I stuen er der rigelig plads til at indrette både spisebord og sofastue, og I værelset er der indbyggede skabe, et fantastisk lysindfald og god plads til en stor seng. Hjemmet er yderligere udstyret med et veldisponeret og rummeligt køkken, der med ternet gulv og masser af skabe og skuffer fremtræder både nostalgisk og praktisk. Slutteligt finder man inden døre et lyst badeværelse med toilet, brus og opbevaringsmuligheder.

Fra lejlighedens soveværelse er der mulighed for at træde ud på den skønne, sydvendte altan, der både er møblerbar og vender ud mod det rolige og grønne gårdmiljø. I gården er der ligeledes oplagt mulighed for at opholde sig udenfor, da denne byder på mange dejlige siddepladser samt sol- såvel som skyggepletter på de velholdte græsarealer, der prydes af store, flotte træer.

Beliggenheden er heller ikke til at tage fejl af, for den er nemlig helt i top. Centralt i Århus C bliver man her en del af et bybillede, der domineres af rolige gader flankeret af spændende butikker og cafeer samt brede alléer, der giver området et grønt og luftigt udtryk. Med adresse her befinder man sig tæt på alle byens muligheder med bl.a. en kilometers afstand til banegården og gågaden, ligesom man vil være tæt på de naturlige områder omkring Kongelunden samt byens mange havnebassiner, hvor man vil finde et stort udbud af udendørs aktiviteter.

Her vil man altså næppe mangle noget med en rolig beliggenhed i Danmarks anden største by, så kontakt os endelig for en fremvisning allerede i dag.


Bogensegade 7, st.., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
60
Grund:
344
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1910
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus