fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Det er bestemt ikke hver dag, at muligheder som denne udbydes til salg. I første række til vandet udbydes nemlig nu en helt unik ejendom, der egner sig til jer med drømme og visioner - og som sætter pris på storslået natur.

Del bolig

Det er bestemt ikke hver dag, at muligheder som denne udbydes til salg. I første række til vandet udbydes nemlig nu en helt unik ejendom, der egner sig til jer med drømme og visioner - og som sætter pris på storslået natur. Her kommer I nemlig til at bo i første række til Isefjorden og med udsigt over det charmerende havnemiljø, og selve ejendommen kan benyttes både som flexbolig, sommerhus eller helårsbolig, da der ikke er bopælspligt.

Adressen er Brøndevej 59, og her møder I en spændende ejendom med stort potentiale. Villaen er oprindeligt opført i 1900, og den står nu klar til at få pustet nyt liv i sig - ideelt for jer, der har specifikke ønsker til jeres kommende hjem, og som ikke er bange for at hoppe i arbejdstøjet eller for at hyre professionel hjælp; sælger kan endda hjælpe med det hele, hvis det ønskes. Ejendommen kan tilsluttes Fibia for en lynhurtig internetforbindelse, og boligen fordeler sig over 137 kvm.

Huset ligger på en 1.590 kvadratmeter stor grund, som ligger helt fantastisk med udsigt over havnen og vandet, hvilket også vidner om, at det kun tager to minutter at gå til færgen, så beliggenheden er yderst pendlervenlig. Om sommeren forvandler haven sig til et smukt, grønt paradis, der glider sammen med naturen, og her vil I kort fortalt elske at tilbringe enten hverdagen eller gode feriestunder.

Orø er Isefjordens perle; her er den friske luft, det blå vand og den larmende stilhed i højsædet, og samtidig er her alt, hvad man har brug for i hverdagen. Børnefamilien kan glæde sig over at have vuggestue, børnehave og skole på øen, og de større familiemedlemmer tager selv færgen til gymnasier og uddannelsesinstitutioner i Holbæk. Vi kan faktisk oplyse, at færgen fra Hammer Bakke sejler hvert 20. minut hele året mellem kl. 05:30 og 24:00, og at færgen fra Holbæk sejler otte gange i døgnet på faste tidspunkter, hvilket kun tager 25 minutter. Der er liv og aktiviteter hele året med gallerier, caféer, restauranter og småforretninger, og særligt i sommermånederne hersker der en helt særlig atmosfære, når sommerhus-turisterne valfarter til øen for at nyde den ølivet med alt lige fra vandring, cykelture, fiskeri og gode badeture - noget, som øboerne gør hele året. Prikken over i’et er uden tvivl det faktum, at I med denne beliggenhed kun er 60 minutter væk fra København og dermed får det bedste fra alle verdener.

Sælgerne er allerede godt i gang med renovering af huset, og der er allerede renoveret på facaderne, samt skiftet vinduer og døre. I kan følge med i renoveringerne på www.brondevej.dk 

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Brøndevej 59, 4305 Orø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
1590
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus